ОВЕН – през този месец Венера в Овен ще ви

...
ОВЕН – през този месец Венера в Овен ще ви
Коментари Харесай

Какво са ви приготвили звездите за април

ОВЕН – през този месец Венера в Овен ще ви въодушевява и настройва сантиментално. Повишено е желанието и за занимания, за покупка на красиви и стойностни неща, за креативен занимания. Меркурий обаче е назадничав до 26 април, което не благоприятства нови инициативи или нова работа, планови интервенции и други медицински корекции, сключване на нови контракти, покупка на техника за бита или офиса, за нов автомобил или телефон. Периодът е удобен за поправки, корекции, преподписване на съществуващи контракти и промяна на документи с изтичащ период, за преразглеждане на минали свои дейности и преоценка на взаимоотношения с близки, сътрудници или другари. Пълното слънчево затъмнение на 8 април е белег за значими дейности и събития в границите на към 5-6 месеца в живота на родените сред 7 и 9 април – +/- 1 ден. Влиянието зависи от персоналния хороскоп. 

ТЕЛЕЦ – не се учудвайте, в случай че през този месец се чувствате малко комплицирани или разсеяни. Може да се появяват хора от предишното в живота ви, да сънувате цветни сънища. Интуицията ви ще е мощна и от време на време ще изпитвате нужда да разсъждавате в дълбочина по даден проблем, да търсите отговори на въпросите си, да се потопите надълбоко в себе си. Време е за филтриране. Някои от вас може да научат някаква загадка, крита досега от детето ви. Други ще се съсредоточат върху креативна работа или да се усамотяват постоянно, с цел да възстановят душевния си мир. Не се натоварвайте душевен, а до 26 април не започвайте нищо ново. Обърнете внимание на здравето си, на своите очаквания и фантазии. Парите евентуално при някои от вас няма да доближават или ще се забавят заплащания на заплата / хонорар, по тази причина не харчете за ненужни неща. Ще получавате малко, само че скъпа поддръжка от приятел/партньор. 

БЛИЗНАЦИ – месец април е много цветен за вас. Напрежение ще чувствате повече на работното си място, дали заради прекалено много работа или заради независещи от вас компликации за реализиране на мечтаното. Възможни са някои обрати и промени, които да ви изнервят. Бъдете деликатни в връзките си с сътрудниците и с по-висшестоящите от вас. Вършете отговорностите си отговорно. Планирайте и организирайте дилемите си, с цел да не се разпилявате и преуморявате. Амбициите ви са огромни, само че не ви доближават силите. С позитивна сила ще ви зареждат инцидентни срещи с другари и други хора от предишното. Преразгледайте своите цели и другарства. Поправете остарели неточности и връзки. Ще се отворят доста порти през май за вас, когато ще имате късмет да стартирате значимо начинание. Любимите хора ще ви поддържат, ще се чувствате оценени и обичани. Пари няма да липсват. 

РАК – някои от вас през този месец ще получат сериозна морална или финансова поддръжка от надалеч. Успешно ще се справяте в кариерата / бизнеса си. Много е значимо обаче да се работи деликатно с документи и информация, с цел да не допуснете неточности. В работата може да има обърквания, остра рецензия и недоразумение с близките. Добре е да извършите проверка, в случай че има несъответствия в документите или информацията. Месецът не е подобаващ за започване на нова работа, в случай че не е по заменяне и краткотрайна. Слънчевото затъмнение на 8 април ще внесе много промени в задачите и новости в работата през идващите месеци за родените към 9 – 12 юли. Сега е момента да поправите връзките си с някои хора, от които зависи реализацията на проектите ви. Нужно е повече самообладание и въздържаност в държанието, в случай че желаете през май да нямате проблеми. Пазете престижа си. До 26 април не купувайте техника за бита или нов автомобил. 

ЛЪВ – енергията през този месец ви е по-стабилна от предходния. Чувствате се въодушевени и енергични, настроени за романтика и пътувания. През първата седмица обаче ще се наложи да разрешите някакъв финансов въпрос – дали с банкова институция, дали обвързван с някакво финансиране по план, дали споразумяване на унаследен парцел. Само не взимайте нов заем. Добре би било да рефинансирате заем, в случай че имате подобен, да платите остарели санкции или други отговорности към Национална агенция за приходите. Затъмнението на 8 април за вас е с по-позитивно въздействие и подчертава върху пътувания зад граница, взаимоотношение с хора зад граница, образованието, неразрешени юридически разногласия, възгледите ви за живота. До 19 април в това число звездите ви дават зелена светлина и имате повече шансове за сполучливи изяви и преразглеждане на остарели оферти, придобивки и сантиментални прекарвания. 

ДЕВА – през месец април на множеството от вас ще се наложи да се оправят с нападки от страна на хора които ще се пробват с прикрити способи и средства да ви вредят. Това може да са сътрудници, врагове или хора, с които имате неразрешени разногласия. Не позволявайте да ви въздействат и да ви въвличат в интриги, изключително на работното място. През първата седмица на месеца внимавайте за обири и финансови измами. Вашият шеф Меркурий е назадничав до 26 април и дружно със слънчевото затъмнение подчертават финансите, задълженията, здравето, наследствата, ползата към тайните и невидими неща, трансформацията. От вас в този момент се желае да бъдете по-сдържани и по-адаптивни, да овладявате страстите и да се приспособявате в избрани обстановки или към някои хора – най-много висшестоящи лица и контролни органи. Пазете здравето си и не се натоварвайте доста. 

ВЕЗНИ – вие по принцип сте знак на партньорството и салдото, а през този месец би трябвало да се стремите към баланс и съдействие в връзките с хората. Най-динамично ще бъде в работата ви. При някои от вас може да следва някакво преструктуриране, метаморфоза на работния развой или съкращения на личен състав. При други обаче може да възникне здравословно неразположение. Възможни са възпалителни процеси, вирусни и други инфекции, ендокринни проблеми, алергични прояви. Хранете се по-здравословно и се предпазвайте от хранителни интоксикации. Ограничете алкохола. Месецът не е удобен за нови връзки и бизнес партньорства. Сега е добре да преразгледате и подобрите взаимоотношенията с ваши сътрудници или съперници, с които в близкото или по-далечно минало сте имали спор. Но не позволявайте да бъдете подвластни от сътрудник. 

СКОРПИОН – мощен месец април за вас, скъпи Скорпиони! Имате сили и благоприятни условия да се справите с всеки зародил проблем, да постигате задачите си, да се изявявате, да побеждавате. Сега за вас е значимо да ревизирате или довършите нещо в работата си, което е поизостанало във времето. На триумф и достижения могат да разчитат хората от сферите на бизнеса, политиката, спорта, изкуството. Нуждаете се от романтика и обич. И ще я получавате от обичаните си хора. Периодът до 26 април не е удобен за започване на нова работа, за нови другарства или интимни връзки. Благоприятен месец за занимания с деца, за креативен действия, спорт и всевъзможни занимания. Отделяйте време за отмора и за околните си. При някои от вас може да възникне нуждата да помогне на някое от децата или на различен родственик. Нова работа или инициативи можете да предприемете през май. 

СТРЕЛЕЦ – за вас месец април ще бъде изпълнен с провокации. При някои ще са свързани с работата / бизнеса, при други с дома и фамилията. Може да зародят повече отговорности и нуждата да се погрижите за здравето или проблем от друго естество с родственик, да предприемете пренасяне или ремонт на дома / автомобила. Често ще се чувствате напрегнати и елементарно ще избухвате, а това може да породи спорове. Проявявайте самообладание. Вземете ограничения против обири и течове в дома от съседи. Живеещите наоколо до река / море да вземат превантивни ограничения и против вероятни наводнения към 15 – 25 април. Сега е добре да извършите преоценка на любовните връзки, на това какво очаквате, какво чувство ви носи връзката. Ако преди време сте се скарали с обичан човек, в този момент имате късмет да подобрите връзките и да си дадете втори късмет, в случай че си заслужава. 

КОЗИРОГ – месец април е кондензиран с доста контакти и ползотворни за вас срещи. Може да бъдат от персонално естество с родственици, свързани с работата ви или постоянно да пътувате. Някои от представителите на знака могат да подхващат някакъв ремонт в дома, премебелиране или разбъркване. Ако не разполагате с задоволително пари, не прекалявайте с харченето. Този месец за вас не е от най-доходоносните. Не правете огромни капиталовложения. Други могат да бъдат прелестно сюрпризирани от завръщането на непосредствен човек вкъщи. Месец април като цяло не е сложен и под напрежение за вас. Ще успявате невъзмутимо и с повече мекост в общуването с близките да постигате единодушие. На моменти решенията ви може да са по-прибързани, а дейностите импулсивни, което не е желателно. Вие не сте такива по природа, по тази причина се стремете да бъдете съсредоточени и да обмисляте всичко преди да действате. 

ВОДОЛЕЙ – финансовите въпроси ще са на дневен ред и при вас. Но за вас проявлението може да е според от материалното ви положение по принцип. Мисленето ви е задълбочено. Възможно е да получите наново предложение за начинание, което на по-ранен стадий да сте подминали или отхвърлили. Някои от вас имат опция с повече предвидливост и твърдоглав труд да усилят приходите си, а други ще се усещат много по-ограничени финансово. Не е изключено да се появят непредвидени разноски за ремонт на автомобила или за различен битов апарат. С положително обмисляне и систематизиране на приходите можете да се справите сполучливо. Проверете договорите си за услуги и персоналните документи за изтичащ период. Ще би трябвало да подновите или преподпишете някой от тах. До 26 април не подписвайте нови контракти, не купувайте автомобил или техника за дома / офиса. 

РИБИ – Марс в Риби ще ви засилва през месец април. Ще се чувствате въодушевени, заредени с сила, настроени сантиментално и подготвени за дейности. Въпреки, че Марс в Риби не е предприемчив самичък по себе си, когато минава през вашето Слънце сте много по-енергични и смели. Не забравяйте обаче, че и планетата на дълга и отговорностите Сатурн също е в Риби. Затова каквото и да предприемете, би трябвало да бъде добре планувано и проведено, да положите нужните старания и да бъдете виновни. Венера в Риби ще внесе повече пристрастеност в любовта / партньорствата. Имате и отлични шансове за повече доходи, а някои от вас ще получат остарял дълг от някого или дълго чакан хонорар. Препоръчително за вас е да проявявате повече самообладание в контактите и да не се хвърляте в рисковани действия. Предпазвайте се от произшествия и не харчете прекалено пари за удоволствия. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардинални знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 8, 9, 14, 15, 22, 23 и 29 април.
Подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 12, 13, 19, 20, 27 и 28 април. 
Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 10, 16, 17, 24 и 25 април. 

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АПРИЛ 2024:  

Последна четвърт – 02.04.2024 – 06:15 часа – Луна в Козирог

Новолуние и цялостно слънчево затъмнение – 08.04.2024 – 21:21 часа 
– Луна в Овен

Първа четвърт – 15.04.2024 – 22:13 часа – Луна в Рак

Пълнолуние – 24.04.2024 – 02:49 часа – Луна в Скорпион

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

01.04.2024 от 03:16 ч. - 01.04.2024 до 07:05 ч.

03.04.2024 от 08:40 ч. - 03.04.2024 до 12:08 ч.

05.04.2024 от 08:39 ч. - 05.04.2024 до 14:12 ч.

07.04.2024 от 11:27 ч. - 07.04.2024 до 14:25 ч.

09.04.2024 от 05:38 ч. - 09.04.2024 до 14:23 ч.

11.04.2024 от 13:04 ч. - 11.04.2024 до 15:58 ч.

13.04.2024 от 17:46 ч. - 13.04.2024 до 20:45 ч.

16.04.2024 от 02:22 ч. - 16.04.2024 до 05:24 ч.

18.04.2024 от 15:02 ч. - 18.04.2024 до 17:10 ч.

21.04.2024 от 03:19 ч. - 21.04.2024 до 06:08 ч.

23.04.2024 от 02:24 ч. - 23.04.2024 до 18:20 ч.

26.04.2024 от 02:16 ч. - 26.04.2024 до 04:37 ч.

28.04.2024 от 10:31 ч. - 28.04.2024 до 12:37 ч.

30.04.2024 от 18:19 ч. - 30.04.2024 до 18:19 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР