Овен – Огън и лед Понеже обичат да държат контрола в

...
Овен – Огън и лед
Понеже обичат да държат контрола в
Коментари Харесай

Зодията Разкрива Дали Една Жена Е Мръсница Или Светица В Леглото! Абсолютно Вярно!

Овен – Огън и лед
Понеже обичат да държат контрола в свои ръце и излъчват страховит магнетизъм, овните са страхотни в целувките. Те са нетърпеливи, от време на време егоисти в леглото. Ако ги хванеш обаче, до момента в който са възбудени, никой различен представител на зодиака няма да те обгърне с такава пристрастеност в тези къси моменти. Овните са цялостни с оптимизъм и възторг, които поддържат пламъка на любовта им. Внимавайте какво си пожелавате в леглото, тъй като овните незабавно ще го изпълнят.

Ако желаете да съблазните овните, не бъдете срамежливи. Винаги бъдете спонтанни, защото нищо не въодушевява толкоз доста хората от тази зодия както непредсказуемостта. Винаги показвайте интелекта си и не пестете комплиментите си към представителите на тази огнена зодия.

Телец – Неудържим в леглото
Това е зодията с извънреден полов заряд. Телците са измежду най-хубавите любовници в зодиака. Техният вкус за интимни моменти не стихва. Представителите на тази зодия се нуждаят от доста докосвания, в никакъв случай не бързайте, когато сте в леглото с тях. За тях сексът е като положителната храна- би трябвало да отделиш време, с цел да му се насладиш. За тях най-важното е пристрастеността, няма ли я пристрастеността, телеца си отива, каквито и други качества да имате.

За да съблазните телец, запасете се с доста дарове – не става въпрос единствено за материални, и се уверете, че постоянно ухаете хубаво, кожата ви е нежна и имате прелестен мирис.

Близнаци – изкусни флиртаджии
Ако си падате по умни любовници, близнаците са тъкмо за вас. Те имат извънредно огромна потребност от самостоятелност и независимост във връзката си. За да задълбочите връзките си с представител на тази зодия, би трябвало да сте интелигентни и задоволително остроумни. Те са изкусни флиртаджии и могат да ви омаят единствено с един жест. С близнаците в никакъв случай няма да ви е скучно в леглото, те са изключително изобретателни.

За да съблазните близнаци, не спирайте да ги ласкаете и се концентрирайте върху мисълта им. Изказвайте похвали какъв брой са умни, питайте ги за съвет и не забравяйте да покажете и своята просветеност.

Рак – романтик до дъното на душата си
Това е най-емоционалният и сетивен знак от зодиака. Раците се нуждаят от нежни докосвания, дълбока прочувствена връзка и сътрудник, който е грижлив и предан на положителни каузи. Не се учудвайте, в случай че ракът ви предложи масаж като предигра, защото те обичат докосванията. А на сутринта след секс множеството раци ще ви сервират и страхотна закуска. Внимавайте обаче да не ги нараните, тъй като нищо няма да ги спре пред отмъщението. Те не простят невярност елементарно, тъй като за тях сексът не е единствено физическо деяние, а прочувствено свързване на две сърца.

За да съблазните рак, наблегнете на сантиментална атмосфера и сантименталността. Представителите на тази зодия обичат да бъдат обгрижвани. Ако ги защитавате и им давате опора, ще бъдат ваши вечно.

Лъв – пристрастеност и буря
Представителите на тази зодия изгарят от огнена пристрастеност. Те са постоянно уверени в своята половост и мощ, имат страхотна полова сила. Лъвовете обичат да взимам контрола в леглото и да изследват половите удоволствия с трагичен жар. Те обсипват непрекъснато колегата си с дарове и внимание. Не накърнявайте егото на лъва, а тъкмо обратното-засипвайте го с похвали.

Ако желаете да заплените лъв, обръщайте му непрекъснато внимание. Играйте си с лъскавата му грива и ще улучите слабото му място.

Дева – цялостна безрезервност
Ако сте подготвени да бъдете света за някого, никой различен представител на зодиака няма да ви даде толкоз персонално внимание, колкото девите. Те наподобяват студени и спокойни, само че под тази повърхнина се крие дълбока половост. Девите от време на време се вманиачават по индивида до себе си и макар че техният перфекционизъм не постоянно значи, че ще ви е елементарно с тях, можете да сте сигурни, че те се влюбват до живот.

Съблазнете дева, като бъдете толкоз спретнати, подредени и съвършени, колкото е допустимо, тъй като те са много претенциозни.

Везни – експериментатори в леглото
Везните постоянно желаят да задоволят хората към себе си, тъй че те да са удовлетворени, което ги прави доста деликатни и благи любовници. Те са цялостни със сантиментални хрумвания, тъй че бъдете търпеливи с тях и се пробвайте да извършите фантазиите им. Тъй като везните са естествени флиртаджии, те обичат да вършат занимателни опити в леглото.

За да съблазните везна, заобградете я с положителната остаряла романтика. Трябва обаче да методите изискано, нежно и несъмнено със жанр.

Скорпион – виртуоз в съблазняването
Скорпионите са най-сексуалният от всички зодиакални знаци. Това за някои хора ги прави най-хубавите любовници, само че други се усещат манипулирани и употребявани за секс, както постоянно постъпва с сътрудниците си скорпионът. Той има магнетично лъчение, на което малко представители на зодиака могат да устоят. Също по този начин скорпионите са фантастични любовници във физическия смисъл, имат безкрайно либидо, само че от време на време могат да наподобяват прочувствено отдръпнати.

Съблазняването на скорпиона е извънредно мъчно, защото поради манипулативната си страна и чара си нормално те са тези, които съблазняват.

Стрелец – флирт и развлечение на макс
Този знак е много палав и като ухажор постоянно е находчив. Стрелците остават постоянно млади по сърце и са отворени за опити в леглото. Те могат да бъдат буйно луди от време на време за прочут интервал, а след това да преминат към друго премеждие. Трудно се задържат във връзка. Ако търсите занимателен флирт, това са хората за вас. За тях сексът е като спорт или игра, в която би трябвало да се показват добре, с цел да победят.

Ако желаете да съблазните стрелец, фокусирайте се върху талията, ханша и горната част на бедрата, където обичат да бъдта докосвани. Също по този начин им покажете, че гледате на живота не доста насериозно и притежавате ужасно възприятие за комизъм, две неща, които ще ги запленят.

Козирог – с всеки когато и да е на всяко място
Жената козирог не може да сдържи страстите си и желанието си за интимни милувки. За тях важи израза „ Който не е изискал, на него не съм дала “. За да вкарате жена козирог в леглото е задоволително да знаете по какъв начин да си поискате. Те са ненаситни, диви и постоянно желаят и могат още. Не може да се приказва за честност при тях, или може? Те са правилни само и единствено на себе си, обичат да задоволяват мъжете, тъй като по този начин задоволяват и личното си его. Трябва да знаете, че нормално не дамата, а вие сте плячка в нейните ръце и пожелае ли ви, ще направи и невъзможното, с цел да ви получи, даже да сте обвързани.

Водолей – дива пристрастеност и еротика
Представителите на тази зодия обичат тялото ви и не им пука дали имате връзка преди да вършиме секс. За тях обаче е значимо да знаят и какво се върти в мозъка ви. Те напълно се гмуркат в диво физическо привличане и непредсказуеми романси. Ако желаете да експериментирате в леглото, това е вашият ухажор. Тяхната бунтовна природа предвещава, че колкото повече чудатости притежавате, толкоз повече ще ви обичат.

Ако желаете да съблазните водолея, правете се на недостъпни и несъмнено пригответе пълен портфейл. Жените водолеи са меркантилни и обичат скъпите неща, е несъмнено всяко предписание има изключение, само че не се надявайте това да е вашата избранница!

Риби – деликатност и еротика
Рибите обичат нежната физическа връзка, цялостна на драго сърце и изцяло облекчаване. Те имат скрити мечти, които показват посредством секса. Представителите на тази зодия са извънредно земни, с тях се поддържа връзка елементарно, тъй като просто желаят постоянен благополучен сътрудник. Веднъж намерили този тип обич, ще са подготвени да разрешат всеки проблем със секс за помиряване.

Съблазнете рибите, като бъдете водещата страна. Те са по природа мързеливи и не обичат да преследват, тъй че вие би трябвало да сте основателят за връзката. Обръщайте им повече внимание в леглото и експериментирайте, говорете за това.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР