Овен – Колесницата Сила на волята Необходимо е голямо усилие

...
Овен – Колесницата Сила на волята Необходимо е голямо усилие
Коментари Харесай

Седмичен таро хороскоп

Овен – Колесницата
Сила на волята

Необходимо е огромно изпитание и неотстъпчивост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате опция да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали задачата ви в действителност заслужава вашите старания. Очаква ви издигане и триумф, само че не се главозамайвайте. Дръжте егото си под надзор. Престанете да се пробвате да държите всички и всичко под надзор.
Телец - Дъщеря на чашите Връзка
През този интервал ще получите потребна информация за някакво събитие, обвързвано със сферата на чисто земните проблеми. Това може да са вести за парцел или за бременност, или бъдещо раждане. Вашите качества, най-много интуицията, ще са доста развити. Може да деянията писателска или поетична заложба. Това е прелестен интервал за писатели и поети, родени под вашия знак.
Близнаци - Четворка жезли
Перфектност

Изпипвайте всичко до последния подробност. Обръщайте внимание и на най-малките детайлности, с цел да не съжалявате след това. Бъдете съвършени както в облеклото, по този начин и в работата си. Само по този начин ще имате триумф и ще се доберете до покачването, което от дълго време ви чака и сте заслужили със своята безрезервност и себераздаване на всички равнища. Бъдете спокойни, положителни и уверени. Не разрешавайте на никого да ви упрекна в небрежност и индиферентност. Бъдете съвършени!
Рак - Син на чашите
Търсач

Търсите нови запознанства и контакти. Отчаяно се нуждаете от поддръжка и верни директиви. Търсите отговори на въпроси, които са неразбираеми за вас и това ви тормози. Уви, в този момент не е моментът за точните отговори, които очаквате. Стремите се към недостижими неща и цели, и това ви обърква още повече. Изчакайте интервалът да отмине и нещата ще се подредят сами.
Лъв - Отшелникът
Отражение

През този интервал би трябвало да отсеете същинското и трайното от подправеното и преходното. Стремете се към мъдрост, прояснение на душата и вътрешно умиротворяване. Вслушвайте се в интуицията си, тя ще ви покаже по какъв начин да разрешите дребните проблеми на всекидневието. През този интервал всички би трябвало да извърнат внимание на себе си. Картата не предлага публични изяви и подправени взаимоотношения.
Дева - Седмица камъни
Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате основното, стартират проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не извършите неприятни вложения, тъй като те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или до фалит. Пазете се да не изпаднете в меланхолия, пасивност или уязвимост. Тъпчете на място нещата, които сте основали се унищожават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте връзките с близките. Почивайте повече и ограничете контактите с близките.
Везни - Десетка чаши
Успех

Чувства за пълноценност, удовлетворение и самодоволство ще ви съпътстват през този интервал. У дома ще намирате сигурност, умерено и прелестно битие. Чувствате се прочувствено задоволени. Радвате се на нескончаем триумф.
Скорпион - Осмица мечове
Вмешателство

Поведението и наличието на другите смущават душевното ви успокоение. Чувствате се блокирани, като че ли пред вас има трудности, които не можете да преминете. Моментът е спешен за вас. Изпитвате боязън да поемете отговорност за пътят, по който би трябвало да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крайници. Реалността от време на време е груба, само че би трябвало да съберете сили, с цел да се справите и да продължите напред.
Стрелец - Магьосникът
Трансмутация

Притежавате убеденост, нужна да поемате опасности и да дадете тенденция на живота си. Нужни са ви мощни воля и дисциплинираност за завършването на някаква задача или за приемането на подготовка. За предприемачите: Дипломатичността при сключването на покупко-продажби дава позитивни резултати.
Козирог – Вселената
Цялостност

Успешен завършек на едно начинание. Чувствате се задоволени, обаче имате желанието да повторите този триумф. Възприемате себе си по нов метод, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите старания и се чувствате удовлетворени от триумфа. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.
Водолей - Баща на чашите
Бащинство

През този интервал ще би трябвало да мислим първо за себе си, а след това за всички останали. Сега е интервалът, в който би трябвало да бъдем идеалисти. Използвайте всеки случай да бъдете в светлината на прожекторите. Нека хората към вас да ви възхваляват, тъй като го заслужавате поради вашите достижения. Обърнете изключително внимание на любовта, бъдете положителни любовници. Недейте да пресмятате толкоз какво получавате и какво не. Не крийте своите усеща, а просто покажете на половинката си, че ще преминете през всевъзможни тествания, с цел да сте дружно.
Риби - Асо чаши
Емоции

Началото на един създаващ възприятието на пълноценност план или цикъл на живот. Предлагате уменията си в името на благородна идея. Добра воля и божествено ентусиазъм, плодовитост и работливост, благополучие и обилие, удовлетворение и наслада са възприятията, които ще ви водят през този интервал. Следвайте призванието си и проявете схватливост към висшите равнища на астрала. Берете плодовете на добрините, които сте сторили в предишното.

Маг Розали, " "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР