Овен – Днес няма да ви е лесно да действате

...
Овен – Днес няма да ви е лесно да действате
Коментари Харесай

Изпепеляващи емоции за две зодии, друга стяга куфарите

Овен – Днес няма да ви е елементарно да действате в сходство с графика и във времето, с цел да се изпълнят всички задания, които са били планувани. Противоречивите аспекти на Луната могат даже да объркат проектите ви за деня.

Телец – Днес с вероятни непредвидени обрати, тъй че запазете успокоение, избягвайте разногласия, които могат да доведат до борба. Бъдете внимателни по отношение на злословия, илюзорни хрумвания, подправени обещания.

Близнаци – Може би през днешния ден ще съумеете да решите някакви персонални проблеми. Пазете проектите си в загадка даже от околните ви, тъй като и най-малката рецензия може да ви накара да се отдръпнете и да се разколебаете.

Рак – Звездите ви споделят, че всичко ще пристигна с времето, фантазиите ще се осъществен, само че се нуждаят от работа, старания и самодисциплина, с цел да ги превърнете в действителност. Хороскопа ви демонстрира, че имате скрити гении, които ще ви разрешат да постигнете мечтаното.

Лъв – Днес ще блестите със личната си светлина. Чувствате предпочитание да промените декора и темпа на живота. Звездите ви подсигуряват самопризнание и триумф единствено при положение, че дейностите ви ще се основават на дълбоки усеща и разбиране в личната си справедливост.

Дева – Можете да постигнете прогрес в това, което е обвързвано с взаимоотношенията от всевъзможен жанр: обич, семейство или бизнес. Но това е допустимо, единствено в случай че сте подготвени за взаимни отстъпки. Може да изпитате подозрения към човек от вашето обграждане.

Везни – Ако в последно време животът е почнал да ви наподобява еднообразен, този ден може да ви сервира нови страсти и усещания. Освен това въздействието на Луната ще ви подари креативно ентусиазъм. Но в случай че желаете да извършите радикални промени, това няма да е добра концепция.

Скорпион – Поведението ви става демонстративно и от време на време даже трагично. Налице е наклонност да реагирате на всевъзможни ограничавания от страна на другите като опит за налагане на техните условия върху вас.

Стрелец – Иска ви се да предприемете нещо извънредно, да излезете отвън рамките на рестриктивните мерки. Изследвайте нови територии - това прави живота трогателен, само че би трябвало да спазвате мярката, с цел да не съжалявате по-късно. Благоприятно е за любовни срещи, изключително секрети.

Козирог – Ако смятате, че има трудности по пътя към триумфа, погледнете на събитията без предубеждения и вижте това, което ви дърпа обратно. Най-вероятно ще откриете, че трудностите не са толкоз съществени, колкото си мислите.

Водолей – Ще се изкушавате да забравите за отговорностите си и да прекарате известно време с най-хубавите си другари. Ако през последните дни сте били прекомерно съществени, в този момент можете да си позволите да сте по-спокойни и да се отпуснете.

Риби – Емоциите ще основат спорни настроения, които могат да ви попречат да вземате верните решения. Предпочитате да наблюдавате какво се случва, само че не и да участвате в събитията на този ден.



Източник: tribune.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР