Овен – Ако през последните дни в живота ви като

...
Овен – Ако през последните дни в живота ви като
Коментари Харесай

Хороскопът днес: Рибите да се посветят на близките си, благоприятен ден за Раците

Овен – Ако през последните дни в живота ви като двойка сте имали дребни конфликти, помиряването ще бъде реализирано в леглото. Ще изпитвате огромно наслаждение да го вършиме, да сключвате мир по този метод, както и вашият сътрудник, написа пише tribune.bg.

Телец – В региона на здравето могат да се обадят хронични проблеми при тези, които ги имат, свързани със сърцето, налягането, кръста и очите. Сега вашите слаби точки се задействат, тъй че е значимо да бъдете деликатни.

Близнаци – Междувременно не се колебайте да бъдете общителни, по-отворени и по-любезни. Възползвайте се напълно от този удобен ден, който доста улеснява живота ви и разкрива сантиментални благоприятни условия.

Рак – Пред вас се разпростира удобен ден за решение на всички домашни проблеми. В региона на любовта ще можете да разрешите някои недоразумения, които сте имали с обичания човек. Внимателно обмислете предложенията.

Лъв – Днес е подобаващият ден за домашна работа, която отлагате дълго време, тъй като ще се справите добре и с лекост. Ще бъдете в въодушевление за договаряния и за всичко, което сте изтласкали настрана през последните дни.

Дева – Нещата ще се развият сами, съгласно вашите проекти и упования, без да се постанова да полагате никакви старания за това. Отложете всичко, което не е належащо за различен ден и направете нещо, което в действителност ви прави щастливи.

Везни – Последните събития ви измориха много, тъй че ще започнете да мислите за това просто да поспите през по-голямата част от деня. Възползвайте се от неделната отмора, с цел да възстановите силите си.

Скорпион –Денят надали ще ви стигне да извършите всичките си проекти. В момента нещата са малко безредни при вас и по тази причина може да не сте изцяло наясно с опциите, които ви предстоят. Старайте се да имате положително въодушевление и всичко ще се оправи.

Стрелец – Възможно е да почувствате някакво неразположение през днешния ден и да ви бъде малко по-трудно да изпълнявате домашните отговорности. Що се отнася още до здравето, склонни сте към напълняване през тази фаза, тъй че е значимо да се погрижите за вашата диета.

Козирог – В здравословно отношение са вероятни дребни храносмилателни проблеми. Стомаха ви може да не понесе някоя храна, тъй че бъдете деликатни, подбирайте качеството. Що се отнася до любовта, можете да очаквате постоянна обстановка вкъщи с колегата си.

Водолей – В любовен аспект, това е добър ден, с цел да намерите миг и да поговорите с колегата си. Ако има нещо, което ви тревожи, обсъдете го цивилизовано и се пробвайте да намерите решение дружно. Ако сте необвързани, скоро ще се появи нещо освежаващо!

Риби – Можете да се отпуснете малко през днешния ден и да посветите времето и вниманието си на околните си. Хората може би ще бъдат привлечени към вас и някой може да направи ход за сплотяване. Бъдете отворени и оставете другите да се приближат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР