OUKITEL наскоро започна продажбите на своя великолепен смартфон WP5000 с

...
OUKITEL наскоро започна продажбите на своя великолепен смартфон WP5000 с
Коментари Харесай

OUKITEL стартира масови продажби на своята продукция: цените започват от $69,97

OUKITEL неотдавна стартира продажбите на своя превъзходен смарт телефон WP5000 с доста добра отбрана от неподходящите външни условия.
Във връзка с това, OUKITEL понижи цените на останалите устройства и стартира тяхната ликвидация. Компанията свърза в едно няколко магазина в Aliexpress, с цел да може още този месец да стартира продажбите на своята фирмена електроника. Цените варират от $69,74 до $280, надлежно за смарт телефоните от начално равнище до водещите модели от висок клас. В разпродажбата се включиха 12 от най-известните ритейлъри.



Най-ниски са цените на C-серията. Това са смарт телефоните OUKITEL C8 и C8 4G. Единият поддържа единствено 3G мрежите, а другият и 4G. Това са първите телефони от начален клас с 18:9 екрани, станали известни в целия свят.

В серията U можем да забележим OUKITEL U18 – най-популярното iPhone X копие. както и доста известните модели U16 MAX и U11 Plus. Смартфонът U16 MAX е първият модел на OUKITEL с огромен екран, а U11 Plus е първият смарт телефон на OUKITEL с 5,7-инчов екран. Продава се и безрамковия MIX 2.

Смартфоните OUKITEL K с мощни акумулатори са най-популярната фамилия телефони на OUKITEL. Те са и главните настоящи лица на марката. Ако желаете смарт телефон с дълга самостоятелна работа, най-добре е да изберете модел от серията OUKITEL K.

Цените по време на огромната априлска ликвидация на OUKITEL са следните:



По-подробна информация за разпродажбата е оповестена в уеб-страницата на магазина на OUKITEL.

Флаш продажбите стартираха през днешния ден, на 25 април и ще продължат до 2 май. От някои модели има лимитирани количества и е добра концепция да се побърза с поръчките.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР