ОУ Антон Страшимиров“. Снимка: Искра.бг Новата учебна година започна, изпълнена с

...
ОУ Антон Страшимиров“. Снимка: Искра.бг
Новата учебна година започна, изпълнена с
Коментари Харесай

Първият звънец удари и в бургаското училище „Антон Страшимиров”

ОУ „ Антон Страшимиров “. Снимка: Искра.бг

Новата образователна година стартира, изпълнена с въодушевление, песни и радостната шум на учениците . От ОУ „ Антон Страшимиров “–Бургас посрещнаха своите ученици в празнична атмосфера . Тържеството стартира в 09:00 часа.

Както всяка година първокласниците с боязън чакаха да прекрачат прага на учебното заведение, поемайки по най-ценния път – на знаенето . Първокласниците тази година са 118, които прекрачиха прага на учебното заведение. Те получиха поздрави от по-големите възпитаници.

На първия образователен ден в ОУ „ Антон Страшимиров ” присъстваше и шефът на дирекция „ Образование и демографски въпроси “ Веселина Таралова . Беше получен и приветствен адрес и от кмета на града Димитър Николов:

„ 15 септември постоянно е изпълнен с доста трепети и неспокойствие. Ден, в който учебният звънец ви събира още веднъж в класните стаи, с цел да се потопите в света на познанието и науката. Уважаеми учители, вие още веднъж се впускате в своята задача – да бъдете водачи на нашите деца в света на знанието. Нека този път бъде лек и ви донесе задоволство от работата. Ние имаме потребност от вас, тъй като вие градите положителното бъдеще на нашия град. “

От управлението на учебното заведение пожелаха на своите ученици една здрава и сполучлива образователна година .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР