Отзивите от вчерашните протести в София (протести, особено вечерта, имаше

...
Отзивите от вчерашните протести в София (протести, особено вечерта, имаше
Коментари Харесай

Реакция от Facebook: Тези получовеци в парламента са готови на всичко, за да останат още малко на власт

" Отзивите от вчерашните митинги в София (протести, изключително вечерта, имаше и на други места в България, като усещане направи шествието в Бургас) не престават. В обществената мрежа Фейсбук мненията и позициите преливат, като се появяват и такива на хора, твърдящи, че са очевидци.
Впечатление направи описа на консуматор на име Димитър Беров. Той твърди, че нощес е помагал да се оказва първа помощ на ранени и задържани хора. Беров разказва живописно нещата: " Останах да им оказвам помощ, усещах се намясто там, бидейки въпреки всичко подготвен в ПСС да оказвам помощ на хората в такива обстановки ( а не от меверето на бойко и каракачанката, да удрям беззащитни граждани). Нищо изключително не свърших, носех им марли от колата за спешна помощ на Министерство на вътрешните работи, където куцащи робокопи се оплакваха от навехнати крака и одрасквания от бомбички и стъкла ( хора по тениски против бронирани рицари ..) ".
" Следяхме да няма `донабиване` след арестуването, само че май няколко души споделиха, че въпреки всичко са наритали няколко задържани. В далечината два `легиона` пласмасови робокопи избутваха в две направления протестиращи, а зад тях имаше празен площад посипан с изпотрошени палатки, шатри, стъкла.. с доста кръв и следи от борба на всички места. Чуваха се откъслечни гърмежи на бомбички, крясъци на хора, понякога довличаха по още някой задържан. Като сцена от thin red line, на занимателен кадър, след борбата.. ".
Беров е безапелационен и къде да търсим виновността: " Пиша всичко това, с цел да знаете, тези от вас, които следите събитията от тв приемника и фейсбука - тези получовеци в Народното събрание, които през вчерашния ден получиха концесия за плаж и обещания за още 3-4 месеца против автограф, са подготвени на всичко, с цел да останат на власт още малко.. ВСИЧКО. Днес координирано са почнали да лъжат и мажат, да дезинформират и разделят, тази вечер отново ще бият, и по този начин до момента в който изпълнят обещанията си за газопроводи, публични поръчки, обири от банки и лотарии, телекоми и еврофондове .

 ВОЛЯ: Полицаите опазиха реда и здравето на хората " ВОЛЯ ": Полицаите опазиха реда и здравето на хората
Политическа партия " ВОЛЯ " изпрати своя позиция до медиите по отношение на вчерашните митинги, по време на които бяха задържани над 60 ду...
Можем да ги спрем, просто би трябвало да сме там и през днешния ден, и на следващия ден, и други ден. Тях ги е боязън, най-много от непримирими и знаещи жители, които не имат вяра на лъжите им. "
Пълната обява можете да видите.

Още: " "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР