Отвратителна новина от Испания научихме след публикация на The Guardian.

...
Отвратителна новина от Испания научихме след публикация на The Guardian.
Коментари Харесай

Клуб от Ла Лига назначи треньор, призовал щаба си към групово изнасилване на момиче!

Отвратителна вест от Испания научихме след обява на " The Guardian ". Тя гласи, че почитателите на първокласен футболен отбор стачкуват против назначението на треньора на женския тим. Клубът е , а наставникът, вбесил последователите, се споделя Карлос Сантисо.
Запалянковците упорстват клубът да го уволни неотложно, само че президентът Раул Мартин Преса няма такова желание. А повода за гнева на почитателите в действителност е оправдана - през ноември 2021 година Сантисо написа известие в месинджър, в което приканва сътрудниците си в треньорския щаб на децата до 12 години да извършат групово обезчестяване на момиче, с цел да се сплотят. Заради разкритията към този чат тогава треньорът беше уволнен.
" Щабът ни е страховит, само че все нещо ни липсва. Мисля, че би трябвало да създадем нещо като това, което сториха момчетата от Арандина (трима футболисти от испанския клуб бяха наказани през 2017 година за групово обезчестяване на 15-годишно момиче. Те получиха по 38 година затвор, само че по-късно единият беше оправдан). Трябва да намерим пълнолетно момиче, с цел да няма проблеми, и всички дружно да се позабавляваме с нея, с цел да сплотим още повече щаба и тима. Погледнете Арандина: при тях нещата потеглиха по-добре ", споделя на треньорския си щаб Сантисо на аудио.
Впоследствие треньорът признава, че е сбъркал, само че показва, че това е било персонален другарски диалог. Президентът на Райо пък е безапелационен: " Ние наемаме експерти, а не персони ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР