Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до

...
Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до
Коментари Харесай

Отворено писмо от Виолета Сечкова

Отворено писмо от една възмутена жена, майка и брачна половинка до всички български майки и съпруги и в частност до госпожа Йорданка Иванова, майка на две деца и брачна половинка на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, ръководител на „ Да, България “.

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен фамилията е най-голямата полезност. Така съм възпитана. Имам щастието да се веселя на три прелестни деца и техния любящ татко.

На 13.01.2021г. Вашият брачен партньор господин Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския популяризира в обществените мрежи вулгарна неистина по мой адрес. Г-н Иванов разгласява в персоналния си фейсбук профил текст, съдържащ неуместни клюки, илюстриран с моя фотография. Председателят на „ Да, България “ си разреши в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и полезностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - посредством внушения, без даже да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих желала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност брачният партньор Ви, поради съмнителни политически дивиденти са подготвени да погазват всевъзможни морални правила? Без никакви угризения да лъжат обществено, да накърняват и уронват персоналното достолепие на една майка.

2. Това ли са моралните полезности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, допустимо ли е един мъж да постъпва подмолно и да има претенцията да е заслужен политик?

Деянието на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския, според мен, е срам за един брачен партньор и татко.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

С почитание:

Виолета Сечкова

Отворено писмо От една възмутена жена, майка и брачна половинка До Всички български майки и съпруги и в частност до госпожа...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР