Отворената през миналата година нова сграда на Съвета на ЕС

...
Отворената през миналата година нова сграда на Съвета на ЕС
Коментари Харесай

Проблеми с канализацията откриха в сградата на Съвета на ЕС за €320 милиона

Отворената през предходната година нова постройка на Съвета на Европейски Съюз в Брюксел се оказа с недостатъци в канализацията, които предизвикаха затварянето й за две седмици. Обгазяване в " Европа " провокира евакуация на работещите в нея и засегна към 20 индивида през предишния месец.

В известие от Съвета на Европейски Съюз, представено от Club Z, се показва, че тя ще стартира да работи още веднъж, като пространствата към кухните ще останат затворени.

Стъкленото здание, чието създаване стартира преди десетилетие, като в него бяха вложени 320 милиона евро, се оказало с дефектна канализационна система и проблеми при строителството.

Те предизвикали връщането назад в пространствата на газовете от почистващи препарати след приключването им в канализацията. Кухнята ще продължи да бъде затворена обаче, защото пропуските към момента не са отстранени.

" Сграда " Европа " ще бъде отворена на 7 ноември във вторник. Персоналът в офис постройката ще се върне, а заседателните зали ще могат да се употребяват обикновено. Кухните ще останат затворени ", се споделя в формалното известие.

" Проверката разкри редица недостатъци в централната канализационна система в кухнята ", се показва още в него и се добавя, че тя е обособена от останалите системи в постройката и поради това няма заплаха за работещите в останалите пространства.

Европейските водачи утвърдиха построяването на постройка " Европа " през 2004 година, като инвестицията по тогавашен курс е била изчислена на 240 милиона евро или към 321 милиона евро през днешния ден. Тя разполага с 3 конферентни зали, 10 зали за срещи и 250 офиса.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР