Отвличането на Адриан Златков, слава Богу, приключи добре, доколкото може

...
Отвличането на Адриан Златков, слава Богу, приключи добре, доколкото може
Коментари Харесай

Отвличането на Адриан - МВР го няма, но Борисов е на линия

Отвличането на Адриан Златков, популярност Богу, завърши добре, доколкото може да се употребяват думи с позитивен смисъл при сходни проблеми. Имайки поради обаче случаи, в които отвлечените не са се прибрали или най-малко не цели вкъщи – връщането на Адриан в дома му е същинско благополучие.
През дните, в които се чакаше развръзката, специалисти разясниха нелепостта на обстановката, в която от Министерството на вътрешните работи липсваше съответен коментар или реакция по случая.
Появи се информация, която не беше безапелационно опровергана от Министерство на вътрешните работи, че фамилията на отвлечения единствено се е справило със обстановката – връзката с похитителите и събирането на парите за откупа. В своите изявленията бащата отхвърля да споделя елементи по случая и изрича признателност към похитителите, че са спазили ангажимента.
На 14 септември стана ясно, че Тони Златков, татко на отвлечения Адриан, за който беше заплатен откуп, отхвърля да спомага на полицията с информация - по изказвания на източници от следствието. Именно заради тази причина не било открито с решителност къде е бил оставен откупът.
И до момента в който в тази ситуация със стрелбата, в която бе забъркан общинският консултант от ГЕРБ Лазар Влайков, почина един човек, Цветан Цветанов съобщи, че не може да се лепи етикет на партията, в този с отвличането изгря обликът на Бойко Борисов. Или точно поради това. Тони Златков показа, че в нощта на отвличането министър председателят го е поканил в дома си, където към този момент е имало образуван екип от експерти.
По-подозрителните може да видят PR в цялата история. След едни неубедителни 100 дни, изпълнени с много кавги, Борисов изниква в нощта, съдействайки в сериозна обстановка с похищение, приключила наред. Министерство на вътрешните работи не е ясно къде е, само че това не е значимо. Всичко е добре, когато завършва добре, за какво да не се украси и с името на премиера...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР