Отвличане на вниманието на водача и техническа неизправност са двете

...
Отвличане на вниманието на водача и техническа неизправност са двете
Коментари Харесай

Две версии за тежката автобусна катастрофа с деца на АМ Тракия

Отвличане на вниманието на лидера и техническа нередовност са двете съществени версии по които се работи за откриване на повода за снощния случай, при който рейс със сръбска регистрация самокатастрофира на Автомагистрала „ Тракия “ в региона на километър 217-ти, покрай разклона за Раднево.

Това заяви контрольор Димитър Димитров от Пътна полиция – Стара Загора:

" Автобусът към този момент по неизяснени условия е напуснал пътното платно, навлезнал надясно в пътната канавка отводнителна, където е станало произшествието. Към момента имаме информация, че 28 жители за прегледани в Центъра по незабавна здравна помощ, 14 от тях са настанени за лекуване, като в по-тежко положение са към три лица. Версията е или неточност на лидера, или вероятно техническа нередовност на рейса. Тъй като сега има разлята нафта и масла от рейса, чакаме да се доставят нужните материали и ще бъде пуснато придвижването ".
По последна информация рейса към този момент е вдигнат от мястото на случая, само че поради разлята нафта по пътното платно, към момента сектора от Автомагистрала „ Тракия “ сред Стара Загора и Нова Загора за момента остава затворен.

Разследването по случая е поверено на Националната следствена работа заяви, Надежда Белчева, заместник-районен прокурор на Стара Загора, защото казусът е много комплициран.

Това тежко ПТП сега се следи под надзора на Районна прокуратура - Стара Загора. Предстои назначение, както на автотехническа експертиза, по този начин и на голям брой съдебно-медицински експертизи, и към сегашния миг можем да кажем това, че наблюдаващият прокурор от районна прокуратура реши, че делото е с фактическа и правна трудност, и заради тази причина беше направено предложение същото да бъде разследвано и водено от следователи от Национална следствена работа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР