Отвлечената дъщеря на владетеля на Дубай е видяна публично за

...
Отвлечената дъщеря на владетеля на Дубай е видяна публично за
Коментари Харесай

Принцеса Латифа излезе за пръв път от три години

Отвлечената щерка на владетеля на Дубай е забелязана обществено за първи път от съвсем три години, оповестява „ Дейли Мейл “.

Три месеца откакто бяха пуснати шокиращи видеоклипове, записани от принцеса Латифа ал Мактум, тя беше снимана в търговски център с двама другари. 34-годишната Латифа беше снимана в комерсиалния център Emirates Mall в Дубай.

По-рано акции, подкрепени от Организация на обединените нации, желаеха „ доказателство за живота ѝ “ след стартирането на видеоклипове и опасения за нейния живот. Латифа разгласява поредност от секрети видеоклипове от държането ѝ в плен, описвайки себе си като държана от татко си Шех Мохамед ал Мактум заложница. Говорейки обществено за първи път от три години, 34-годишната кралска затворничка разказа блестящо и в детайли по какъв начин нейният трагичен опит за бягство през 2018 година, включващ джетове и яхта, е приключил с нейното брутално похищение и принудително репатриране. В най-ужасяващото видео, снимано след нейното несполучливо бягство, принцесата споделя: „ Аз съм заложничка. И тази вила е превърната в затвор. Всички прозорци са с решетки. Отвън има петима служители на реда и вътре две полицайки. Дори не мога да изляза на чист въздух “.

Латифа избяга от Дубай през февруари 2018 година, откакто записа тревожно видео, в което разкри ужасната връзка с татко си. Тя беше хваната на яхта край крайбрежията на Индия и наложително върната в Дубай, където беше „ затворена “ във вила с денонощна защита.

След стартирането на видеоклиповете през февруари 2021 година Организация на обединените нации желаеха да видят доказателства за живота ѝ и приканиха Латифа да бъде освободена, напомня БГНЕС.

Кампанията „ Освободете Латифа “ неотдавна изиска да бъдат наложени наказания на владетеля на Дубай поради нежеланието му да освободи щерка си и да извърши условията на Организация на обединените нации.

Дейвид Хей от акцията сподели: „ Потвърждаваме, че има няколко евентуално значими и позитивни развития. На този стадий не имаме намерение да разясняваме в допълнение, ще бъде направено в допълнение изказване в подобаващия миг “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР