Отваря се възможност Демократична България“ да се разкачи като ремарке

...
Отваря се възможност Демократична България“ да се разкачи като ремарке
Коментари Харесай

Даниел Митов призова ДБ да се откачи от ПП и да се превърне във влекач

Отваря се опция „ Демократична България “ да се разкачи като ремарке на „ Продължаваме промяната “ да се трансформира във влекач – в лидиращ фактор, който може да бъде носеща структура на бъдещо ръководство, Ако Христо Иванов не желае да е министър-председател, има и други формули.

Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред bTV. 
Според Митов Демократична България може да изиграе ролята на фактор, който да добави детайлите, които липсвали, когато първият мандат бил даден на ГЕРБ. 

ГЕРБ няма да влязат в съдружно съглашение с Българска социалистическа партия. Митов се надява третият мандат за сформиране на държавно управление да бъде даден на Демократична България, където се оформя болшинство, което да реши проблемите на България. Ако последната директория за сформиране на държавно управление бъде дадена на „ Български напредък “, от ГЕРБ още веднъж са подготвени да беседват за кабинет, посочи Даниел Митов. 

Освен това Митов уточни, че ГЕРБ се трансформира в мотор освен за десни политики. Ако ще се прави правосъдна промяна, би трябвало да се направи съществено. Трябва да се реформира всичко – висшето обучение, следствието, прокуратурата и съдът, а не просто да пипаме тук и там, да си нагласят избрани системи, с цел да нападат избрани политически персонажи, настоя той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР