Отвара за разширени вени Разширените вени са често срещано заболяване,

...
Отвара за разширени вени Разширените вени са често срещано заболяване,
Коментари Харесай

Отвара за разширени вени и съдова мрежа на краката

Отвара за разширени вени

Разширените вени са постоянно срещано заболяване, засягащо 50% от възрастното население.

Жените се сблъскват с тази болест два пъти по-често от мъжете. В доста случаи появяването на това заболяване има наследствени предпоставки, изключително при вродена уязвимост на съединителната тъкан, стените на венозните съдове и мускулите. Ако родител има разширени вени, евентуално и децата му ще имат този проблем.

Начинът на живот и специалността също оказват огромно въздействие върху развиването на това заболяване. Да, една и съща поза денем, както дългото стоене, по този начин и дългото седене и вървене са доста пагубни за положението на краката ни.

За вас сме подготвили предписания на основата на лук, които ще ви оказват помощ да се справите с този проблем.

Тинктура за разширени вени
2 супени лъжици надробен лук залейте със 100 мл водка. Настоявайте за една седмица на мрачно място. Прецедете и приемайте по 20 капки 2-3 пъти дневно 30 минути преди хранене за 10 дни на месец.

Настойка за разширени вени
2 супени лъжици надробен лук залейтете с 400 мл вряла вода и настоявайте в продължение на 6 часа. След това време, прецедете и пийте по 1/4 чаша 3 пъти дневно 30 минути преди хранене в продължение на 7-10 дни. Може да повторите курса след 7-дневна отмора.

Вижте още: Кожни болести и разчистване на кръвта – чай от орехови листа

Отвара за разширени вени
4 супени лъжици люспи от лук залейте с 2 литра мляко, кипнете, намалете котлона и варете за 10 минути. След това прецедете и разтривайте засегнатите места вечер с масажни придвижвания. Измийте на сутринта. Курсът продължава 10-14 дни. Повторете след месец.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР