Отцепниците от “Има такъв народ един-през-друг се кълнат, че са

...
Отцепниците от “Има такъв народ един-през-друг се кълнат, че са
Коментари Харесай

ИТН-ЦСКА се превърнаха в неудачници: Ех, момчета, дори не ви почерпиха за предателството

Отцепниците от “Има подобен народ ” един-през-друг се кълнат, че са подготвени да застанат пред “детектора на лъжата ”, с цел да потвърдят, че не са напуснали парламентарната си група поради облаги.

Аууу, вѐрно ли, бе?! Веднага ви поверва̀хме.

На единия му дали обещание да стане министър на районното, на другия – на вътрешното, на третия – на спортното министерство. Добрееее… Това няма да го броим за облаги, а за отговорност. Е, хубаво, де, от нас да мине.

Ако седморката от ИТН-ЦСКА не се бои от полиграфа, това може да значи нещо доста тъжно – ех, момчетата даже не са ги почерпили за измяната, единствено са им обещавали, а в този момент са се отметнали, тъй като не съумяха да предотвратят вота на съмнение и държавното управление падна. Ама кой ги бѝ по главата да имат вяра на най-големите измамници, които са шлѐвили българската страна?!

Знам, обаче, че се готви мач-реванш. Кирил Петков дава обещание на седморката от отборчето на ИТН-ЦСКА да ги направи министри и да им даде служби в държавното управление, което ще образува, когато получи от президента Радев първия мандат, към края на месец юни, в случай че обезпечат още най-малко шестима отцепници. Тогава още веднъж ще бъдат изкушавани депутатите, които останаха правилни на Слави.

Тогава Кирил Петков ще им покаже черно-на-бяло по какъв начин ги е присъединил в описите на властта, с цел да няма никакво подозрение и съмнение. Така, най-бързо провалилият се в историята на България министър-председател, се надява да се върне още веднъж в Министерски съвет с цялата си кохорта от любовници-авери-кумци-роднини.

Така че… хайде по-кротко с клетвите кой-от-кой е по-почтен, кой-от-кой е по-голям герой с мафията.

ПОЛИТИКАТА Е МАРАТОН, НЕ Е СПРИНТ ЗА АМАТЬОРИ.

Ако нетърпеливите от седморката на ИТН-ЦСКА бяха потърпели малко, беше изцяло реалистично да се гласоподава експертно държавно управление с 3-я мандат, който президентът щеше да даде на “Има подобен народ ”, и те да попаднат в новия лист като министри. Ама като не слушат какво им се говори… ето, на – трансфораха се в неудачници.

П.П. ИТН-ЦСКА е поради спортния министър, някогашен юрист на футболния тим ЦСКА и непосредствен до Гриша Ганчев; лидер на групата на напусналите Има Такъв Народ.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР