Отцепилият се от БСП Явор Божанков, който сега е депутат

...
Отцепилият се от БСП Явор Божанков, който сега е депутат
Коментари Харесай

Божанков събра очите на всички. Направи нещо немислимо

Отцепилият се от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който в този момент е народен представител от " Промяната " събра очите на всички в Народното събрание като направи нещо немислимо. В нарушаване на всички правила Божанков излезе на трибуната и самичък си взе думата. Това провокира възгласи на отвращение от всички страни в пленарната зала.

-->
Г-н Божанков, напълно основателно сътрудниците обърнаха внимание, че не съм Ви дал думата, скастри го ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.

Ако считате, че може да си я вземете, го заявете категорично, само че преди Вас имаше други сътрудници, сподели той.

" Ако желаете да довърша процедурата, започнах, една секунда ми би трябвало ", опита се да се оправдае Божанков, само че още веднъж бе пресечен от шефа на Народно събрание.

" Колеги, употребявам този казус, с цел да обърна внимание, че и по в този момент настоящия устав, а и по бъдещия, думата дава ръководителят.

Нека Божанков да довърши своя казус ", сподели Росен Желязков и по този начин отделилият се от Българска социалистическа партия и отишъл при Политическа партия народен представител продължи словото си.

Това не е първият път, в който Божанков провокира скандал в новия парламент. Преди дни той назова тъпи популисти Българска социалистическа партия и " Възрaждане " и се изхвърли в отбрана на украинското зърно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР