Оттеглилият се от професионалния спорт френски биатлонист Мартен Фуркад разкри,

...
Оттеглилият се от професионалния спорт френски биатлонист Мартен Фуркад разкри,
Коментари Харесай

Фуркад получи погрешка Кристалния глобус в биатлона вместо Бьо

Оттеглилият се от професионалния спорт френски биатлонист Мартен Фуркад разкри, че интернационалният съюз по биатлон (IBU) простъпка му е изпратил огромния Кристален глобус за сезон 2019/2020 година В последния сезон в кариерата си 31-годишният деец приключи втори, а първенец във веригата за Световната купа стана Йоханес Тингнес Бьо (Нор), който точно трябваше да получи трофея.

" Кристалния глобус, който трябваше да бъде изпратен на Йоханес, го изпратиха на мен, а дребният, който трябваше да получа аз за дисциплината на 20 километра, е изпратен на Бьо. Предложих му да оставим всичко както си е, само че той не бе доста благополучен ", показа с усмивка Фуркад, представен от френския в. " Екип ".

В популярната си кариера Фуркад завоюва седем поредни трофеи за Световната купа (2012-2018). Общо той има 83 самостоятелни победи и 185 подиума. Освен това той се пенсионира с пет олимпийски и 13 международни трофеи.

През миналия сезон Бьо изпревари Фуркад единствено с 2 т. в генералното класиране и отбрани Кристалния глобус от 2019 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР