Отстраненият заради убийството в Цалапица шеф на районното управление в

...
Отстраненият заради убийството в Цалапица шеф на районното управление в
Коментари Харесай

Скандал: Отстраненият полицейски шеф в Стамболийски още работи , присъства на разпити

Отстраненият поради убийството в Цалапица началник на районното ръководство в Стамболийски Ангел Керпиев към момента е в сектора и участва на разпити. Това съобщи майката на грубо убития Димитър Малинов Атанаска Бакалова, която през днешния ден дружно с близки и другари стачкува пред постройката на прокуратурата в Пловдив.

“Бяхме дали публичност за различен човек, който е липсващ от Цалапица на 8 март. Вчера неговият племенник е бил спретнат от господин Капов в районното ръководство в Стамболийски и пред Ангел Керпиев разпитван. Уж господин Керпиев е махнат оттова, а през вчерашния ден той е бил на разпита. Тогава кой е махнат? ”, пита Бакалова. Според нея човек на име Стоян Стоянов след разпита си е бил откаран в Пловдив, където са го притискали да признае, че е умъртвил вуйчо си. “Някой не си прави работата и в този момент се пробват почтен човек да го склонят да признае ”, сподели Атанаска Бакалова.

" Бих упорствал да бъде хванат бащата на Рангел Бизюрев, до момента в който той не бъде открит. Смятам, че полицията и прокуратурата могат да го създадат. За всеки един обикновено мислещ човек, който има семейство, в случай че задържат татко му, би имало резултат ", съобщи Пейчо Малинов, чичото на Митко. 

Протестиращите упорстват наблюдаващият прокурор по делото да слезе при тях и да покаже европейската заповед за арест, с която се търси посоченият за палач Рангел Бизюрев. Хората желаят цялата информация за следствието, както и още веднъж - да бъде променено обвиняването против близнаците Валентин и Борислав Динкови, които са помогнали за укриването на натрупа. 

Атанаска Бакалова и околните ѝ са ядосани, че един месец убийството не е разкрито. Протестиращите обявиха, че на следващия ден още веднъж ще затворят пътя Пловдив-Пазарджик и ще не престават, до момента в който не получат правдивост. Днес те скандират пред постройката на прокуратурата “Чадърът е огромен ”, “Убийците на нас ” и “Справедливост за Митко ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР