Отскоро за първи зам.-кмет на района е назначен някой си

...
Отскоро за първи зам.-кмет на района е назначен някой си
Коментари Харесай

Протежета на Николай Малинов окупираха властта в кметството на „Красно село“ без избори дори

Отскоро за първи зам.-кмет на региона е назначен някой си Румен Георгиев, който на 29-ти юни тази година е определен за ръководител на градския съвет на партия „ Русофили “. На поста преди този момент е бил Иван Таков, който е внук на комуниста Пеко Таков.

На конференцията новопоявилият се началник на софийските русофили е получил привет персонално от Николай Малинов, основният путинофил в България – Николай Малинов. Последният попадна в листата Магнитски и е обвиняем по дело за шпионаж в интерес на Русия.

Изглежда неговото протеже и очевидно значима съчка в проруските среди ще шири като зам.-кмет на регион Красно село. Изглежда не му стига да е единствено ръководител на мечтаещите да сме проруска губерния.

Победата на московското въздействие у нас е извоювана даже без опозиция и пердах.

Георгиев е назначен на позицията от кмета на региона арх. Румен Русев, който също не е минавал през избори, а сяда в кметското кресло посочен от 39 общински съветници.

Изглежда за общинарите не е от голяма важност, че Красно село преди 4 години поддържа Демократична България. Друг е казусът с сякаш синята Росина Станиславова, която първо се захвана с уреждането си на спомагателни приходи, назначавайки се за ръководителка на някои планове.

Демократична България не след дълго снема доверието от издигната от тях битова аферистка. Последва три пъти уличаването й в спор на ползи от КПКОНПИ и през март кметицата е изгонена дефинитивно от позицията й.

Само месец по-късно общинският съвет слага на мястото й арх. Румен Русев в качеството му на краткотрайно изпълняващ функционалността на кмет. Той идва от напълно другата страна на политическия набор – от промосковската и позабравена партия Атака. Кметът ще ръководи до идните локални избори през есента. А по отношение на неговите политически възгледи – няма и подозрение, че принадлежи на „ здравите, патриотични партии “, защото през 2021-ва става общински консултант от листата на Атака. В момента пък е номинация на Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация и Борислав Иванов от Атака. До момента архитектът е съумял да се издигне до зам.-преседател на Столичния общински съвет и принадлежи към групата с фамозното име Патриоти за София  за ред, сигурност и правдивост, която е в обединяване със съветниците от Атака и Вътрешна македонска революционна организация.

Изглежда, че Румен Русев довършва кметски мандат за 2-ри път – преди време ръководи и регион Младост (от юни 2018-та до ноември 2019-та г.), когато заема поста на вкараната в пандиза Десислава Иванчева. За изненада на гласоподавателите, той кметува 2 пъти без да е получил и един глас от тях.

По същата скица до октомври ще командори и Красно село. По-интересното е за какво на никой от огромна община не му прави усещане, че регион, предпочел ръководство на Демократична България е „ даден “ на Атака и на русофилско придвижване.

Без подозрение наподобява, че съветското въздействие се радва на победи с лекост в България.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР