Отскоро омъжената Линдзи Лоън най-после посети на светска проява със

...
Отскоро омъжената Линдзи Лоън най-после посети на светска проява със
Коментари Харесай

Линдзи Лоън за пръв път показа съпруга си

Отскоро омъжената Линдзи Лоън най-сетне посети на световна демонстрация със брачна половинка си. Двойката се появи за първи път на аления килим на прожекцията на празничния филм на Лоън за

36-годишната актриса блестеше в празнична рокля с флорални щампи на  до брачна половинка си, който бе избрал типичен черен костюм и  бяла риза.
 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
 
               

Преди премиерната вечер актрисата не пропусна да означи пред почитателите си в Instagram какъв брой се вълнува от формалното показване на кино лентата Falling for Christmas.

 
               

Лоън, която се омъжи за Шамас през юли след осеммесечен годеж, несъмнено ще запомни тази година като сполучлива. Тя прави своето празнично завръщане към киното във като Сиера, хотелска наследница, която страда от амнезия след случай на ски. Във кино лентата ще забележим звездата да пее и запаметяваща се версия на  Jingle Bell Rock, която почитателите помнят, че тя извърши в шоуто за гении в Mean Girls.

към този момент е по.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР