Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На

...
Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На
Коментари Харесай

Пеевски: Денков не може сам да се защити, батковците Кирил Петков и Асен Василев го пазят

Оценката за всеки политик и за партията дават хората. На предишните избори хората дадоха ясна оценка, че Движение за права и свободи е втора партия в страната. На това обединяване Политическа партия и другите партии дадоха четвърто място. Това сподели пред публицисти ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски във връзка рецензиите от страна на „ Продължаваме промяната “ за негово изявление против премиера Денков.

" Денков, както виждате, не може самичък да се отбрани. Той има потребност от батковците. Виждаме, че батковците му го пазят. Тези батковци от Политическа партия - Кирил Петков, Асен Василев. Защо са го пратили това момченце да си играе в тоя кабинет? То е немирно и не знае с играчките какво да прави. Той си отива след 3 месеца, тази тематика е завършена ”, добави Пеевски.

„ Иначе свалянето на Денков зависи единствено от ГЕРБ, те са в коалиция, ние поддържаме просто политики, ние в никакъв случай не сме подкрепяли Денков в целокупност. Ние дадохме два гласа за избирането на това държавно управление, с цел да може да има евроатлантическо болшинство в Народното събрание и евроатлантическо държавно управление ”, сподели още Пеевски.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР