Оценката на доклада на КЕВР, която даваме е лоша. Това

...
Оценката на доклада на КЕВР, която даваме е лоша. Това
Коментари Харесай

Таско Ерменков за доклада на КЕВР: Независимостта на един орган не означава, че от него нищо не зависи

Оценката на отчета на КЕВР, която даваме е неприятна. Това не ни дава съображение да го подкрепим. Независимостта на един орган не значи, че от него нищо не зависи. Това съобщи националният представител от левицата Таско Ерменков, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По думите му има няколко съществени аргумента за неприятната оценка на отчета. На първо място той означи, че не се показват съществуващи проблеми в системата и има опит да се премълчи неналичието на съдействие сред КЕВР и изпълнителната власт, изключително в региона на така наречен водна промяна.

"Допълнително към момента не престават да лисват критериите, по които КЕВР ще вземе решение дали да позволява продажбата на енергийни сдружения от стратегическо значение ", сподели още той.

Според него не на последно място левицата няма да поддържа отчета, тъй като в него не са отразени ограниченията, които комисията е подхванала във връзка с подозренията за операция на продажбите на самостоятелната енергийна борса.

"В резултат на това, в отчета липсват освен заключения, само че и оферти по какъв начин да бъде усъвършенствана работата в идващите години ", добави Таско Ерменков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР