Оцеляване с кауза - Пирин - това ще бъде поредица

...
Оцеляване с кауза - Пирин - това ще бъде поредица
Коментари Харесай

Оцеляване с кауза – Пирин: Започва дарителска кампания за Защитените жилища в Банско

" Оцеляване с идея - Пирин " - това ще бъде поредност от пет епизода със междинна дълготрайност 6 минути, в които публиката ще може да види по какъв начин " оцеляващият " би трябвало да пресече Пирин и да доближи до " Защитени жилища 1 и 2 " в град Банско. По пътя си той би трябвало да носи единствено:
облеклата на гърба си; нож; ферородна запалка; снимачна техника; раница с провизиите за Защитените жилища; БЕЗ вода; БЕЗ храна.
Във всеки епизод ще бъдат показвани употребяваните от него техники за оцеляване, естествените забележителности, през които минава и информация за институцията, до което би трябвало да доближи и да " достави провизиите ". Целият план ще бъде сниман за 26 часа, като се има поради, че пренощуването на " оцеляващия " ще бъде навън в природата.

Къде ще отидат и какви ще бъдат даренията

Събраните дарения ще бъдат предоставени на " Защитени жилища 1 и 2 " - град Банско за хора с умствена назадничавост.

От какво се нуждае домът?

Водещите цели са два. Бойлер за всекидневни потребности и ски екипировка за децата. От тази година, една от задачите на дома е да запознае децата с удоволствията на зимните спортове. Главно се нуждаят от якета и грейки, като може да видите размерите:
Мъжки - L и XL; Женски - M, L, XL, 2XL, 3XL.
Как и по кое време мога да даря?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР