Отрязаха брата на фолкаджийката в музикалното шоу Братът на Роксана

...
Отрязаха брата на фолкаджийката в музикалното шоу Братът на Роксана
Коментари Харесай

Роксана на нож с „Гласът на България”

Отрязаха брата на фолкаджийката в музикалното шоу

Братът на Роксана беше отсечен на кастингите на мрачно в „ Гласът на България ”, което разгневи чалгаджийката . Радослав Гергов-Радула се явява да повторно в музикалния формат на Би Ти Ви. Той беше участник и в първия му сезон през 2011 година Тогава беше в тима на Мариана Попова и изкара много време в предаването, в което по това време имаше доста повече епизоди и концерти онлайн в съпоставяне със в този момент. Радослав, който е почитател на твърдия рок и се изявява в този жанр, отпадна на четвъртфинала и взе присъединяване в цели 7 концерта. Сестра му стигна финала в тима на Ивана и приключи на трето място.

Години наред за Радослав не се чуваше нищо в общественото пространство. В 10-ия сезон на „ Гласът ” обаче той реши да се опитва още веднъж и още веднъж се яви на кастинг на мрачно с обичания си жанр. Само че този път никой от треньорите не обърна стола си, с цел да го вземе в своя тим. Това вбеси сестрата.

„ Моят брат Радо се показа неповторимо в „ Гласът на България ” и не му се обърна никой. Не е казусът в това, че не му се е обърнал никой, огромна работа! Истината е, че най-якият сезон в „ Гласът на България ” ще остане сезонът, в който бяхме ние – първият! Колкото и да се стараят, по-добър сезон от този няма да имат ! Въобще не ме интересува кой какво мисли, не ми пука кой какво мисли и какво ще каже! Интересно ми е единствено едно – седят четирима индивида, които ги имаме за доста надарени, които ги боготворим като артисти, като музиканти… Да не приказваме, че член на журито е едно младо момиче – изпълнителка, която не се е потвърдила като нещо уау (има поради Дара – б.а.)! Когато една музика не е докоснала даден реализатор, не е докоснала някой член от журито, не се изказваш неопитен ! Не убиваш даден гений с думи единствено тъй като теб някой не те е докоснал ”, разяснява Роксана.

Според нея, Радо е бил отритнат несправедливо за разлика от други участници, които не са блеснали с нищо, само че са траяли напред в шоуто. „ Обръщахте се на хора, които са музикални инвалиди, обръщахте се на артисти, които въобще не знам какво вършат на тази сцена, давате късмет на артисти, които въобще не заслужават да бъдат артисти, те не са родени да бъдат артисти! Опитвате се да извършите това шоу от музикално в някакво шоу, в което да се посмеем . Мисля си, че това предаване не би трябвало да е такова… И с толкоз съществени артисти, които са седнали зад тези столове, и музиканти, би трябвало да умеем да се показваме вярно. Защото, когато един подобен гений като него е погубен на тази сцена, тъкмо в този момент и тъкмо в този миг, не значи, че той не може да продължи, и не значи, че той не пее добре. И, когато се изказваш, по метода: „ Ако беше изпял това парче някой, дето може да пее, щеше да ни счупи тука главата ”, ми на теб, блага моя, ти счупи главата осъществяване, дето клин за зеле не става от него. Чисто по български да ти го кажа, по байганьовски, щото сме си такава страна и би трябвало да знаем от кое място произлизаме. В такива моменти би трябвало да бъдете по-обрани, по-толерантни, би трябвало да бъдете по-колегиални. Значи, когато си задоволително музикален, би трябвало да си чул, че на тази сцена се е качил артист с рутина ”, не стопира да се ядосва Роксана.

Фолк звездата счита да забие журито на „ Гласът на България ”, като изпрати брат си да покорява Съединени американски щати. Тя към този момент го била записала за присъединяване в „ Гласът на Америка ”. Много фенове я поддържаха, изразявайки мнение, че Радо в действителност заслужава да продължи напред в музикалното шоу. Според други обаче пеенето му е било под всякаква рецензия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР