Отровени улични кучета в хасковското село Книжовник. Местни хора се

...
Отровени улични кучета в хасковското село Книжовник. Местни хора се
Коментари Харесай

Кошмар! 5 трупа на метри от деца в хасковско село, кметът изтръпна: Кой има достъп до такива неща?!

Отровени улични кучета в хасковското село Книжовник. Местни хора се натъкнали на тях рано тази заран. Подаден е сигнал в полицията.
Рано тази заран, до момента в който отива на работа, кметът село Книжовник – Невена Рачева, се натъква на страшна панорама. В центъра открива труповете на 4 кучета и 1 котка.
„ Явно нощес някой си е разрешил да хвърли отрова. В центъра на селото е хвърлена отровата, тъй като в този диапазон са кучетата “, показа тя.
Хората в Книжовник са изплашени. Труповете на животните са в центъра на селото, а там играят доста деца.
„ То е потресаващо просто. Трябва да се откри от кое място е тази отрова и кой има достъп до такива неща, тъй като това е много мощна отрова, не е някаква отрова за мишки. Това е отрова, която работи доста бързо “, разяснява жителят на село Книжовник – Стойчо Стоилов.
Според други обаче до всеобщото умъртвяване се е стигнало поради зачестилите набези от улични кучета. Само за последните седмици са атакувани няколко души, един от тях е Станимир.
„ Бях с колело, атакува ме бързо. Захапа ме единствено и щях да падна. Хубаво е, че стопирах “, сподели той.
Кметът на селото заяви, че постоянно се вършат хайки в Книжовник, само че все пак – броят на уличните кучета е към 20. Редовно минавали непознати, които спирали и изхвърляли дребни кученца. Глутници имало на няколко места в региона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР