Отпадналият на осминафиналите на Откритото първенство на САЩ по тенис

...
Отпадналият на осминафиналите на Откритото първенство на САЩ по тенис
Коментари Харесай

Рафаел Надал: Имам да се занимавам с неща, които са по-важни от тениса

Отпадналият на осминафиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Рафаел Надал призна, че има по-важни неща в живота от спорта.

" Сега би трябвало да се върна у дома и да се заема с неща, които са по-важни от тениса ", означи 36-годишният испанец. Известно е, че брачната половинка му е бременна и двамата чакат първото си дете. Според медиите в Испания тя е била приета в болница, само че самият тенисист увери, че " всичко е наред ".

" Ще вземем решение какво ще се случи, като персоналният ми живот е преди всичко пред професионалния ми живот ", увери Надал.

Запитан дали тази загуба значи завършек на сезона за него, той отговори, че " в случай че всичко върви добре ", планува да играе в Европа през есента, което включва Мастърс шампионата в Париж, финалния Мастърс, както и финалите на Купа " Дейвис ".

Въпреки всичко Рафаел Надал може да се върне преди всичко в международната класация на АТП идващия понеделник, в случай, че Карлос Алкарас и Каспер Рууд не стигнат до край в шампионата.

" За мен беше знамение, че Рафа завоюва Откритото състезание на Австралия и " Ролан Гарос ". Какво да кажа? Той е нашата икона, той е най-хубавият образец в нашия спорт ", разяснява сънародникът му и някогашен номер 2 в света Алекс Кореча.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР