отови сме още днес да гласуваме решение за спиране на

...
отови сме още днес да гласуваме решение за спиране на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако ще работим за интереса на чужда държава, спираме още днес "Балкански поток"

отови сме още през днешния ден да гласуваме решение за прекъсване на " Балкански поток ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.
 
" Тръбата е 100% българска, напълно на територията на България, акциите са 100% на българите. Към днешна дата има 1,309 млн. лв. чиста облага. Няма подобен бизнес, такова държавно дружество, нещо, направено в България, което да носи подобен голям принос в пари на българите. Ако сътрудниците желаят и смятат, че в него има нещо неприятно и би трябвало да предадем ползите на България в интерес на Гърция, още през днешния ден може да внесат решение да спрем " Балкански поток ", сподели още Борисов.
 
Очаква се депутатите да обсъдят импортирания от ПП-ДБ план на решение за основаване на краткотрайна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на изчезналия стратегически документ " Пътна карта за реализация на плана за уголемение на газопреносната система на Република България ", както и изясняване на събитията по реализацията на плана " Турски поток " на българска територия.
 
Борисов сподели, че ГЕРБ-СДС ще поддържат основаването на комисията. " Щом ще работим за ползите на други страни, най-малко да е ясно, че работим за ползите на непознати страни ", добави Борисов.
 
И направи уточнението: " Понятие " Турски поток " на територията на България няма ". Той заяви, че към днешна дата от Солун през Петрич сред 8 и 10 млн. съветски газ влизат в България. " Колкото и да не им се желае на сътрудниците, единствено съветска молекула има в нашите тръби ", добави Борисов.
 
На въпрос за идното първо четене на измененията в Закона за хазарта, които плануват възбрана на рекламите на хазартни игри, Борисов сподели, че " има време ".
 
Кратката информация, която Борисов показа пред публицистите демонстрира, че за последните 9 месеца 150 пъти се е виждал с ПП-ДБ и Движение за права и свободи. " От 270 дни държавно управление 150 пъти сме се виждали трите партии - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, сподели Борисов ", отговаряйки на апела на Кирил Петков ГЕРБ и Движение за права и свободи да кажат, че са " неофициалната коалиция ".
 
Борисов съобщи, че нито се срами от ПП-ДБ, нито от Христо Иванов и не се разграничава от него. Конституцията е добра и новото служебно държавно управление ще бъде определено по същия метод както и остарялото - единствено че не от президента, а от служебния министър председател Главчев. Бойко Борисов сподели още, че ГЕРБ са безусловно подготвени за избори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР