Отново ще гледаме 1/4-финали от Индиън Уелс, а шампионите при

...
Отново ще гледаме 1/4-финали от Индиън Уелс, а шампионите при
Коментари Харесай

Три мача, които не бива да пропускате на 16 март


Отново ще гледаме 1/4-финали от Индиън Уелс, а първенците при мъжете и дамите ще пазят купите си. Яник Синер играе с Тейлър Фриц, а Ига Швьонтек също ще бъде на корта.

Днешната стратегия изобилства от завладяващи конфликти, коефициентите за които можете да видите на .

Ето три от тях, които не трябва да пропускате:

Тейлър Фриц – Яник Синер (не преди 00:00 на Stadium 1)

Фриц обича да бъде в Индиън Уелс и това е едно от местата, на които играе най-добре.

„ В момента се усещам на 100 %. Очаквах да съм много по-изморен в деня след мача, само че не беше толкоз зле. Дори не ми се наложи да си вземам почивен ден. Нямаше никаква разлика в дневния ми режим. Нощта след мача обаче беше една от най-лошите в живота ми. Преди това два пъти ми се беше случвало да имам крампи по цялото тяло по време на мач, само че успявах да намеря метод да подобря нещата. Сега обаче не се случи. Най-силната ми страна като тенисист обаче е това, че се боря до последно и в никакъв случай не се предавам “ – сподели първата ракета на Съединени американски щати.

В общия баланс той води с 1-0 против Синер. Срещата се игра през 2021 година точно на BNP Paribas Open.

Италианецът стигна до тази фаза, откакто се оправи със Стан Вавринка с 6-1, 6-4, а в този момент ще има опция да вземе реванш от американеца. Коефициентът да завоюва срещата е . Интересно е, че триумф на настоящия първенец се прави оценка на . Ставката американецът да вземе над 12.5 гейма в мача е .

Карлос Алкарас – Феликс Оже-Алиасим (не преди 03:00 на Stadium 1)

Алкарас в профил международния №56 Джак Дрейпър. Сблъсъкът сред две от младите звезди на Тура обаче завърши по противен метод, защото при започване на втория сет британецът бе заставен да се отдръпна поради контузия в коремните мускули. По този метод Алкарас се приближи до купата в Калифорния и връщането на първото място в ранглистата.

Испанецът разкри кой от неговите удари му служи като ориентир за това на какво равнище се намира в игрово отношение.

„ За мен форхендът по правата е доста значим удар, който ми оказва помощ да установя навръх какво равнище съм. Ако съумея да разпространявам подобен удар, значи всичко е наред и се представям добре. Това е един от обичаните ми удари, защото имам опцията да нанеса мощен удар и това ми харесва. За да пласираш уинър по правата би трябвало да нанесеш доста чист и първокласен удар. Затова споделям, че този удар ми оказва помощ да дефинира равнището си в съответния миг “.

На база на това, можем да стигнем до заключението, че положението на Алкарас е чудесно, единствено че има един проблем за него – няма нито една победа против Оже-Алиасим. Три срещи и три триумфа за канадеца, последната от които пристигна в Базел през предходната година.

Коефициентът някогашният №1 да завоюва този път е . Въпреки че Оже-Алиасим има отлични индикатори против Алкарас, победа за него се прави оценка на , а ставката да завоюва първия сет е .

Швьонтек – Сорана Кърстя (втори мач на Stadium 1)

В миналата фаза Ига Швьонтек направи още една крачка към отбраната на купата в Индиън Уелс, след триумф над Ема Радукану на осминафиналите.

Полякинята към този момент 50 следващи седмици е №1 и единствено три дами имат по-дълга поредност: Серина Уилямс (56), Мартина Хингис (80), Щефи Граф (186).

Има ли какво да я спре и дали това е Сорана Кърстя? Коефициентът тенисистката от Румъния да сервира изненада е . Ставката Кърстя да завоюва над 5.5 гейма е , а да има под 5.5 гейма е .
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: една седмица в „ Рая на тениса “


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата efbet.com .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР