Отново пред нас се задават онези месеци от годината, в

...
Отново пред нас се задават онези месеци от годината, в
Коментари Харесай

Защо спокойната екскурзия обича застраховките


Отново пред нас се задават тези месеци от годината, в които мислите ни стартират мощно да се ангажират с по този начин приятните почивки и екскурзии. Дали ще заложим това лято още веднъж на известната морска отпуска, ще се охладим уместно в дебрите на някой пресен балкан, или ще предпочетем някоя далечна екзотична екскурзия, не е от толкоз огромно значение - значимото е цялото това прекарване да бъде изпълнено с доста прелестни моменти и огромна доза на мира. Защо споделяме успокоение? Ще разгледаме в идващите редове.

Можем да се намираме на най-чудното и сантиментално кътче на планетата и да не успеем да се насладим на цялата тази приказна конюнктура, която ни заобикаля. Това може да бъде подбудено от всевъзможни спомагателни терзания и въпроси, които съпътстват съвсем всяка една екскурзия - запазване на хотели, подготовка на документи, предпазване на багаж и така нататък

Успяхме ли да си вземем задоволително и подобаващи облекла? Дали ще имаме проблем с визитата на онази забележителност? Ще ни стигне ли времето да разгледаме всичко? Спряхме ли фурната от утринната закуска преди пътуването? Наред ли е всичко вкъщи? Хиляди въпроси могат да изникват в съзнанието ни по време на всяка една екскурзия и едвам се опитваме да се любуваме на прелестната лятна отмора, която сме си организирали с толкоз доста предпочитание и обич, постоянно има едни такива моменти, в които тревожните въпроси просто не ни оставят на мира. И тогава започваме да се чудим дали не трябваше да си създадем застраховки за това пътешестване, а в случай че пък към този момент имаме такива - какво тъкмо покриват те, предпазени ли сме в избрани непредвидени обстановки и така нататък - все досадни въпроси, които в допълнение натоварват по този начин мечтаното прекарване. А в действителност застраховките могат да допринесат за едно висшо успокоение на всяка една екскурзия, изключително в случай че са подписани на страхотни цени. Сега, до края на юни, с мобилното приложение Lidl Plus можем да сключим здравна застраховка за пътешестване в чужбина с 25% отстъпка в обектите на SDI, както и разнообразни понижения за застраховки за дома, при акцидент и каско за персоналното ни транспортно средство.

Освен с разнообразни понижения за застраховки в SDI, мобилното приложение Lidl Plus е цифровият асистент на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават извънредни купони и предложения както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да преглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо улеснение е и цифровата касова записка разполагаем когато и да е, която дава +30 дни при връщане на нехранителни артикули. В всеки може да открие забавни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки даже и отвън рамките на магазина, измежду които понижение за езикови учебни заведения " Интелект ", редица понижения за разнообразни артикули в аптеки SoPharmacy и още доста.

Защото хубавата и запаметяваща се отмора или екскурзия не е нищо повече от ужасно прекарани мигове, изпълнени с голям брой радостни моменти и успокоение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР