Отново обстрелян с камъни автобус от градския транспорт на Пловдив.

...
Отново обстрелян с камъни автобус от градския транспорт на Пловдив.
Коментари Харесай

Изпочупиха с камъни автобус от градския транспорт в Пловдив

Отново обстрелян с камъни рейс от градския превоз на Пловдив. Вчера към 19:00 часа рейс по линия 11, преминавайки около учебно заведение „ Панайот Волов “ в " Шекер махала “, попаднал под дъжд от камъни, оповестиха от компанията транспортьор за Българска национална телевизия.

В резултат са изпочупени две от страничните стъкла на транспортното средство. По време на случая в рейса е имало пасажери, само че за благополучие никой от тях не е потърпевш. На място е дошъл полицейски патрул. Нападателите се търсят.

Предполага се, че камъните са били хвърлени от деца, които са избягали незабавно след случая. А до късно нощес водачът и кондукторката са давали пояснения в полицията, което е довело до несъблюдение на три курса и краткотрайно закъснение в транспортната скица на града. Днес към този момент всеки курс се извършва, изпочупеният рейс е оставен в гараж, а на негово място се движи различен. От компанията пресмятат, че вредата ще е най-малко за 2000 лева и приканват да се сложат камери в региона на учебното заведение, както е в множеството пловдивски учебни заведения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР