Отново ни очаква една хармонична и благоприятна седмица. Изпращаме месец

...
Отново ни очаква една хармонична и благоприятна седмица. Изпращаме месец
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Отново ни чака една хармонична и удобна седмица. Изпращаме месец август с доста романтика и доста планетни тригони.

Мотото на новата седмица: „ Вярвай в себе си, доверявай се на себе си, твори положително и обич!”

Влиянията от аспектите на планетите обгръщат дните преди и след времето на точния аспект.

На 26 август Венера е в тригон с Уран – сантиментален аспект. Тези сили подтикват потребността от флирт, желанието за завършения, прочувствена и духовна връзка с сътрудник, влюбване от пръв взор, както се споделя „ Всичко е любов”.

На 28 август Марс е в тригон с Уран – Психологически тези сили разсънват желанието за независимост и самостоятелност. Благоприятно за осъществяване на истински хрумвания, за публични организации.

На 29 август Меркурий минава в символ Дева до 14 септември. Тук е в мощна позиция. Хората по това време стават все по-взискателни и сериозни, по-практични. Общуването придобива по-делови жанр.

На 30 август има НОВОЛУНИЕ в символ Дева, което съответствува с тригона на Слънцето с Уран. Това новолуние дава действителни благоприятни условия за осъществяване на доста на практика задания в работата, в бизнеса, както и в любовта. Благоприятно време за планове в региона на осведомителните технологии, образованието, дизайна, медицината, фармакологията, производството, здравното съоръжение, за планове в региона на здравословния метод на живот, фитнес, йога. Добър интервал за въвеждане на нови технологии, компютърни разработки, за ново начало на бизнес и персонални връзки.

На 1 септември Меркурий е в тригон с Уран, а Венера е в тригон със Сатурн

Луната през седмицата минава през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дати за подкастряне – 27, 29 30 (до 13:38ч), 31 август и 1 септември

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти, не е добре да стартирате работа на ново място. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

27.08. 11:56 - 28.08. 02:55

29.08. 03:08 - 30.08. 02:58

31.08. 11:47 - 01.09. 02:09

Овен –Вие сте в идеалният интервал за разнообразни достижения, работейки старателно и без прекомерно доста разискване. Не забравяйте да предвидите всички компликации, които могат да ви забавят. Можете да очаквате поддръжка от сътрудници и другари, тъй че не се колебайте, в случай че не сте сигурни в нещо да потърсите съвет или помощ. Внимателно следете информацията, която получавате по време на среща, диалог или онлайн чат тази седмица. Тази информация ще бъде значима за вашите персонални, фамилни или бизнес проекти. В персоналния ви живот събитията ще бъдат много непредсказуеми, може би напрегнати. Предразположени сте към демонстрация на повече страсти и усеща, които ще бъдат мъчно следени. Ще бъдете свръхчувствителни при разбиране на думи или дейности.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете деликатни – 26, 27

Телец – Обърнете внимание на информацията, която ще пристигна при вас през тази седмица. Вселената може да ви изпрати нещо значимо, което ще ви помогне да решите съществуващите проблеми и да се придвижите напред към задачата си. Трябва съзнателно да работите по всички неща, като обръщате внимание на дилемите, които наподобяват лишени от изключително значение. Това ще бъде ключът към постигането на нови победи. Някои от вас ще създадат равносметка за пропуснатите благоприятни условия. Ще видите нещата от друга позиция. Ще получите вести, свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в предишното. Може да станете прекомерно упорити и не толкоз гъвкави във взаимоотношенията си. Но въздействието на Венера върху вашия знак ще смекчи вероятните спорове и ще ви придаде огромна мощ на съблазняване и полова сила.

Благоприятни дни –26, 27, 30, 31

Бъдете деликатни – 28, 29

Близнаци – Тази седмица можете да очаквате позитивни събития. Продължавайте да вярвате в капацитета си за триумф. Може би би трябвало да преразгледате целите си и да ги измененията, в случай че е належащо. По време на работа вземете някои защитни ограничения, архивирайте информацията, която имате, защото има възможност да я загубите. Неочаквана среща или ненадейно посещаване, посредством които можете да получите значими вести или информация. В течение на интервала ще има изненади от хора, които към този момент познавате. Това също по този начин ще бъде удобна седмица за сантиментални срещи и запознанства с забавни и потребни хора. Ще се радвате на доста деен обществен живот. Може да се появи „ конкуренция “, т.е. някой различен може да прояви сериозен интерес към вашия сантиментален сътрудник.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете деликатни – 30, 31

Рак – Звездите ще ви обезпечат позитивна сила на работното място тази седмица. Ще се изправите пред нови провокации. Благоприятно време за развиването на вашите финансови фамилни каузи. Бъдете деликатни в връзките си с хората в ежедневните си контакти. Някой ще направи опит да ви манипулира в своя изгода. Тялото ви ще се нуждае от малко отмора тези дни. Въпреки че би трябвало да сте постоянно дейни и да избягвате заседналия живот, тази седмица ще ви би трябвало отмора, както физическа, по този начин и ментална. Отидете няколко дни на място с природа, плаж, планина. Би било идеално да изчистите мозъка си от всичко нездравословно и отрицателно, което може да ви повлияе. Също пречистване на белите дробове, очите и омайност за сетивата ви ще бъде тласък за възобновяване на вашето тяло и дух.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете деликатни – 26, 27

Лъв – Тази седмица би трябвало да сте доста по-отговорни във финансовите си каузи. Използвайте няколко потребни разновидността за стабилизация. Избягвайте да харчите поради прочувствените си решения, прищявки или стремежи. Също по този начин избягвайте неразбираеми вложения и рискови дейности, свързани с парите. Внимавайте с персоналната си поща, мобилен телефон или банкови карти. През интервала ще имате потребни срещи и контакти с разнообразни хора, които ще ви дадат съответни потребни хрумвания за вашия бизнес или друго. Ще намерите повече мир и баланс в персоналните връзки, може да има помирявания и съглашения, които да са от изгода и за двама ви. Необходимо е да откриете грешките и да се заемете да ги коригирате. През идващите дни този знак би трябвало да бъде деликатен при настинки или проблеми с гърлото. Внимавайте за внезапни промени в околната среда и температури.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете деликатни – 28, 29.08.

Дева – Тази седмица ще разберете, че би трябвало да измененията избрани свои настройки. Венера ще ви насърчи да поддържате връзка с другите, само че също по този начин ще ви показа като очарователна и дипломатична персона. Тази планета дружно със Слънцето, непрестанно ще ви вкарват в доста позитивни обстановки. Марс ще ви насърчи да се борите за правата си, само че и да работите по-усилено. Някои хора ще привлекат вниманието ви към техните лични проблеми. Мнозина ще разчитат на вас за помощ или поддръжка. Това ще бъде добра седмица за промени или усъвършенствания в дома - нови мебели или подготовка за есенния сезон. Тези от вас, които пътуват по бизнес, могат да разчитат на триумф при осъществяването на дилемите, които ще бъдат задачата на това пътешестване. Отделете си време и правете нещата, които харесвате.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете деликатни – 30, 31

Везни – През тази седмица ще има малко повече безредици, допустима е смяна на някои ваши проекти. На работното място би могло да се усилят напрежението и нервността. Не се натоварвайте с доста работа и с прекомерно другарство. Тъй като Венера ще бъде във вашия тайнствен и загадъчен 12 дом, огромни са възможностите за секрети срещи, секрети любовни връзки или завършения, в които бихте могли да влезете, без да мислите прекалено много. Когато става дума за обич, вие ще бъдете склонни да игнорирате действителността и разсъдъка. Във всеки случай астралното въздействие в тези дни ще бъде позитивно, което ще ви разреши да намерите вярната посока на положителното другарство и взаимната обич. Звездите ви поучават да се опитате да обърнете повече внимание на добродетелите на колегата си, в сравнение с неговите дефекти.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете деликатни – 26, 27

Скорпион – Седмицата ще ви донесе нови житейски настройки. Не позволявайте на никой да постанова мнението си, да въздейства върху решенията ви и да ръководи живота ви. Всички нови обстановки, които се случват в работата ви, би трябвало да се сблъскате с тях като предизвикателство, което би трябвало да бъде преодоляно. От друга страна, във взаимоотношенията с сътрудниците би трябвало да се внимава - не изпадайте в равнодушие към компликациите на някои от тях, предлагайте им ръка за поддръжка. Бъдете оптимално дипломатични и проявявайте най-хубавите си организационни качества. За благополучие мнозина ще съумеят да преодолеят недоразуменията в персоналните си връзки и да живеят умерено дружно. Ще имате доста неща за извършване, само че не забравяйте да си отделите задоволително време за другарство с приятелите си.

Благоприятни дни –26, 27, 30, 31

Бъдете деликатни – 28, 29

Стрелец – Седмицата ще бъде позитивна и ще можете да употребявате силата си за нещо градивно. Венера ще притегля към вас удобни условия, както и хора. Затова не игнорирайте новите запознанства, тъй като сте на една крачка от някой, който може да ви помогне да постигнете значима цел. Марс ще усили упоритостите ви, само че също по този начин ще внесе доза експанзия във вашия настоятелен (или личен) живот, тъй че може да провокира проблеми с сътрудниците (или с колегата ви). Винаги внимавайте за отношението си към другите и се опитвайте да действате умерено. В любовта ще има някакъв проблем за решение, само че явно няма да е нищо съществено. Все още бихте могли да изпитате моменти на раздразнителност заради някои подозрения към колегата, които тормозят мозъка ви от известно време. Не се увличайте от ревността.

Благоприятни дни –28, 29

Бъдете деликатни – 30, 31

Козирог – Седмицата като цяло се обрисува да е сполучлива. Могат да се появят нови благоприятни условия за развиване и прогрес в кариерата. Възможна нова позиция, по-изгодна и с по-добро заплащане. Добрите взаимоотношения с сътрудниците като цяло, взаимопомощта ще бъдат от значително значение, с цел да можете да продължите напред с ежедневните си задания, в случай че работите като екип. Ще ви оказват помощ вашата увереност и съобразителност. В необикновени обстановки не би трябвало да разчитате на общоприети решения. В междуличностните връзки би трябвало да бъдете малко по-гъвкави и толерантни. Старайте се да избягвате крайностите и прочувствените прояви, в противоположен случай може да зародят непредвидени проблеми и търкания във взаимоотношенията.

Благоприятни дни –30, 31

Бъдете деликатни – 26, 27

Водолей – Положителна седмица, в която ще се отворят нови благоприятни условия за професионално развиване. Към края на интервала би трябвало да внимавате с импровизациите и да се опитате да спазвате предварителните проекти, защото незнайното може да докара до проблеми. През тези дни ще бъдете малко толерантни и с неуместно казани думи, може да се породят спорове с колегата ви. Избягвайте разногласията. Някои от вас ще подхващат домашни поправки, промяна на интериора, нови придобивки, замяна на остарели движимости. Не е целесъобразно да споделяте своите проекти с другите. Иначе общуването с хората ще бъде потребно и прелестно. Околните ви намират за много обаятелни и привлекателни. Приятелски усеща може да се трансформират в нещо друго и вие ще започнете да чувствате мощно привличане към този човек.

Благоприятни дни – 01.09.

Бъдете деликатни – 28, 29.08.

Риби –Успех ще постигнете, единствено в случай че знаете тъкмо какво желаете. В някои дни ще ви е по-напрегнато. На моменти ще ви липсва вътрешен баланс. Много е значимо да не пренебрегвате трудовите си отговорности. Уверете се, че вършиме нещата добре и поддържате положителни връзки с вашите сътрудници. Някои непредвидени обстановки или непредвидени разноски ще ви накарат да загубите надзор и самообладание. Ставате прекомерно податливи на непознато въздействие. Не допускайте да ви въздействат при взимане на решения. Твърде сантиментално сте настроени и обръщате незабелязано тил на здравия разсъдък. За свободните представители на знака ще има много удобни благоприятни условия, стига да не ги пропилеете. Вселената има проект за вас, който би трябвало да оставите да се случва.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете деликатни – 30, 31

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР