Отново над 150 служители се събраха пред вратите на Ловешкия

...
Отново над 150 служители се събраха пред вратите на Ловешкия
Коментари Харесай

150 служители протестират пред Ловешкия затвор

Отново над 150 чиновници се събраха пред вратите на Ловешкия затвор тази заран, с цел да стачкуват за по-високи заплати, по-добри условия на труд и с гледище да се реши казуса с неналичието на фрагменти в системата на пандизите и следствените арести.
 

Протестиращите дефинираха протичащото се „ като игра на нерви ”. „ Тези, които си стоят в комфортните кресла, си мислят: Ще се уморят и ще спрат. Но този път няма да отстъпим до осъществяване на настояванията ”, заканиха се недоволни надзиратели, оповестиха от Синдикат на Служителите в Затворите в България (ССЗБ).
 
 БГНЕС

Мероприятието е въведения към втория народен митинг на Синдикат на чиновниците в пандизите в България, който ще се организира на 10 март от 13.00 ч. Той ще е под надпис „ Европа и за нас “ и ще протече като протест - шествие, което ще премине от площада пред Министерство на правораздаването около Министерство на финансите до постройката на Министерския съвет.
 
 БГНЕС

Преди два дни с вяра, че ще „ пробудят съвестта “ на Цецка Цачева в писмо до министъра на правораздаването от Синдикат на чиновниците в пандизите изпратиха „ Приказка за стълбата ” на Смирненски . От синдиката настояха и за писмен отговор на въпроса получавал ли е и в какви размери спомагателни бонуси политическия кабинет на Министерство на правораздаването за 2017 година
 
 БГНЕС

Протестите на надзиратели и правосъдна защита не престават в цялата страна втори месец . В идващите дни до 10 март манифестации ще има пред пандизите във Варна и Пазарджик, а на 7 март демонстрации на неодобрение ще бъдат извършени на връх професионалния празник на Групово дело „ Охрана “ пред всички здания на съдилищата в цялата страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР