Отново е отворено записването за новите безплатни 9-месечни курсове по

...
Отново е отворено записването за новите безплатни 9-месечни курсове по
Коментари Харесай

Враца софтуер с нов безплатен 9-месечен курс по програмиране

Отново е отворено записването за новите безвъзмездни 9-месечни курсове по програмиране на Враца програмен продукт общество. До 6 октомври може да кандидатствате онлайн за едно от двете посоки - Уеб разработка с PHP или Java технологии. След това се явявате на три входящи теста - по британски език, компютърна просветеност и логическо мислене, които ще се проведат сред 9 и 12 октомври. Курсовете се организират два пъти седмично - в работен ден след 18.30 и събота или неделя. Предназначени са както за гимназисти, по този начин и за работещи и безработни, които желаят да се преквалифицират.
Началото на новият сезон на безплатните курсове по програмиране е този ноември. След края на курса участниците ще бъдат готови да стартират стаж в софтуерна компания. Към момента 21 индивида от сполучливо приключилите работят в ИТ сферата в България.
"Враца Софтуер Общество " е победител в първото издание на ПРОМЯНАТА най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, в партньорство с фондация Reach for Change. През 2016 година получиха финансиране по програмата Гугъл RISE Awards за осъществяване на курсовете си. Всички амбициозни хора от района с интерес към технологиите могат да аплайват на http://school.vratsasoftware.com/train-devs/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР