Отново бе отлoжена лидерската среща между Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/

...
Отново бе отлoжена лидерската среща между Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/
Коментари Харесай

Отново се провали лидерската среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

Отново бе отлoжена лидерската среща сред „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ и ГЕРБ-СДС, като към момента няма изясненост по кое време ще се организира .

Бойко Борисов , който преди началото на днешното съвещание съобщи, че ще се отзове на поканата , си потегли и не участва на срещата, заяви „ БНР “.

Тя трябваше да се организира още през вчерашния ден и да постави начало на регулярни срещи всеки вторник сред водачите на двете водещи обединения, които поддържат държавното управление. Като причина за вчерашното отсрочване бе изтъкната нуждата от стиковане на графиците на двете страни.

„ Въпросът не е непрекъснато да сме в контакт, а да има структуриран развой на взимане на решения. От позиция на това да има ясни задължения – какво сме се разбрали, по какъв начин се случват нещата и по какъв начин се извършват тези задължения “ , съобщи Христо Иванов от „ Демократична България “.

Той прикани да бъде оценена нуждата от разговор , на който да е ясно какви задължения са поети и по какъв начин се извършват от двете страни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР