Относно въвеждане на зеления сертифакт, нито предишните, нито сегашните управляващи,

...
Относно въвеждане на зеления сертифакт, нито предишните, нито сегашните управляващи,
Коментари Харесай

Панчугов: Очевидно политиците не желаят да носят отговорност

Относно въвеждане на зеления сертифакт, нито предходните, нито сегашните ръководещи, свързани с ръководството на тази рецесия, вземат вярното решение. Нямат тактика, нямат явен проект какво да се прави. Всъщност, започнахме, спомнете си фрагментите на едни подредени кревати в " Арена Армеец ", когато беше серията на плашене.
Същевременно обаче тази мярка беше подхваната в обстановка, в която имаше много невисок растеж на инфектираните. Тогава, когато стартира да се подвига броят на инфектираните, ние отворихме страната, по-късно още веднъж отново нелогично, стартира да се подвига броят предходната есен, а още веднъж беше отлагано решението за затваряне. Това съобщи политологът Христо Панчугов в студиото на Нова телевизия.

Айнщайн е споделил: Няма по какъв начин да правиш едно и също нещо няколко пъти, а да очакваш друг резултат. Разбира се, явно българските политици не желаят да понесат отговорност за непопулярни решения. Принуждават ги и изборите, само че неналичието на взимане на тези непопулярни решения, които включват по-строги ограничения, е нещо, от което страдаме всички ние, добави още Христо Панчугов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР