Относно решението на КС по казуса с Кирил Петков той

...
Относно решението на КС по казуса с Кирил Петков той
Коментари Харесай

Асен Василев: „Белене“ ще е три пъти по-скъпа и ще може да се краде. Трябва да се махнат бордовете на ГЕРБ в енергетиката

Относно решението на Конституционен съд по проблема с Кирил Петков той сподели: „ Почтеността е когато видиш кражба, да я спреш, да се подготвиш за коронавирус рецесията, да увеличиш пенсиите. Август месец рецесията ни изглеждаше доста далечна. Локдаунът изглеждаше предполагаем. Сега виждате каква е действителността. Декларацията е с безусловно правилно наличие. Кирил Петков си е върнал паспорта. Юристите са разграничени 50 на 50. В Конституционния съд също не са единомислещи, видяхте “.

Въвеждането на зеления документ е по-добре от локдаун. Но ние предложихме да се признава освен зеления документ, само че да има документ и за хората с антитела. Те също да могат да влизат в заведения за хранене, молове и т. н. Истината е, че има доста медицински причини, да им се направи тест на хората и да се даде право. Идеята не е кой е имунизиран, а кой има имунитет.

Къде по света РЗИ-та са давали заето?! Антителата би трябвало да се признават, това ще разреши на милион, милион и половина български жители да водят естествен живот в страната. В актуализация е планувана мярка локдаун, само че се надявам да не се стигне до това.

Трябва да поличим 100 % от азерския газ. Важно е „ Булгаргаз “ какъв потенциал ще резервира в гръцката система. Питайте ги за какво не го вършат. Там управлението, както знаете не е заменено. Започнахме с КЕВР да вършим срещи, с цел да се понижи цената за снабдител последна инстанция, да се махнат търговци, които не си извършват договорите.

Управлението на „ Топлофикация “ не си е свършило работата. Не е вложило, не си е направило газови контракти с външни снабдители. Вместо това имаме течове на запас, компания на Ковачки, която купува на ниска цена и подава скъпо. И вместо ръководството на “Топлофикация” да работи за това да имаме на ниска цена парно, то какво прави - натрупа загуби и го хвърля на гърба на хората. Промяна в закона за обществените сдружения, тъй че да се махнат бордовете в енергетиката, които са на ГЕРБ. Има в този момент закон - бордът да не може да бъде пипан от министъра три години.

Ние сме за нови нуклеарни мощности в Козлодуй, без „ Белене “. Всички фрагменти са в Козлодуй. Ако се направи в „ Белене “, планът ще е три пъти по-скъп и ще може да се краде.

Не съм споделил, че не сме подготвени за еврозоната. Казах, че би трябвало да се организира спор и разяснителна акция, с цел да знаят хората какво ги чака. Ако влезем със затворени очи, те ще се усещат излъгани. Самата подмяна на левове с евро отново споделям, би трябвало да се изясни на хората. Това би било добре за бизнеса. Българският лев е вързан за еврото от 20 години. Цената на парцелите е в евро, дотам еврото е навлязло.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР