Относно македонския въпрос д-р Михайлов коментира: Според мен не съществуват

...
Относно македонския въпрос д-р Михайлов коментира: Според мен не съществуват
Коментари Харесай

Д-р Михайлов: Петков, Василев и Лорер са политически епизод, който няма основание в българския терен

Относно македонския въпрос доктор Михайлов разяснява: " Според мен не съществуват български политици в комплект, които биха могли да устоят на натиска към националния въпрос, тъй като българите чакат това достолепие да бъде предпазено непременно. Хората се назовават българи - едно огромно семейство с памет, което не може да се не помни. Следователно щом една нация се построява пълноправно в своята еднаквост, тя се оказва в привилегирована позиция да диктува повече условия за развиването си "

" Българската политика е нещо много измъчено, само че най-измъчен е електоратът, тъй като е люшкан, изтощаван и чуван единствено от елементи. Политиците ни би трябвало да излъчват деен интерес и да впечатляват народа си, а не противоположното. Въпреки това Кирил Петков има контур на благополучен младеж, който лъже по детски, до момента в който Асен Василев е същият, единствено че с по-подредена тирада ", разяснява Михайлов.

Той е на мнение, че останалите водачи в ръководещата коалиция нямат лидерски престиж и това, което ги държи на повърхността е чувството, че са един политически феномен.

" Те ще останат в съзнанието ни като нещо малко или повече инцидентно, като имитация за едно допустимо бъдеще, само че сигурно не са тук, с цел да " свият гнездо " или да излъчват дилетантизъм, което е същинска неволя ", добави психиатърът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР