Отношенията в една връзка могат да бъдат много различни. Любовта

...
Отношенията в една връзка могат да бъдат много различни. Любовта
Коментари Харесай

5 предимства на това да имаш само една връзка в живота

Отношенията в една връзка могат да бъдат доста разнообразни. Любовта участва във всяка една двойка, само че няма по какъв начин да минете и през сложни моменти. Точно тогава се преценя дали една двойка е основана да остане дружно или се стига до разлъка. Има хора, които са късметлии да имат единствено една връзка в живота си и срещат рано сродната си душа, с която основават щастливо семейство.

Това обаче мъчно може да се реализира и много хора се провалят в сходни опити. Ако имаш единствено една връзка в живота си, това значи да бъдеш повече от предан на своя сътрудник. Разбира се това носи доста преимущества.

Ето някои от тях, в случай че към момента мечтаете да имате една връзка, само че за цялостен живот:

Комфорт

Да бъдеш с първата си обич носи необикновено чувство за комфорт! Това е като да имаш топло и уютно одеяло, увито към теб. Има надълбоко успокояващо чувство, което идва от това да си с някого, който те познава от вътрешната страна, с някого, който е видял най-щастливите ти и най-слабите ти положения и все пак е избрал да те обича и поддържа абсолютно.

С първата си обич можете да бъдете същинската си, достоверна същина, без да се притеснявате, че ще бъдете наказани или отхвърлени. Комфортно е чувството да имаш до себе си човек, който те приема и прегръща подобен, какъвто си, като ти носи възприятие на мира и сигурност. Една връзка може да предложи толкоз обич, колкото сътрудниците са способни да дадат.

 една връзка

Лоялност

В една връзка този аспект е извънредно значим. Първата ви обич е била до вас във възходите и паденията, предлагайки поддръжка, схващане и рамо, на което да се опрете. Тя е демонстрирала своята непоколебима отдаденост на връзката ви, като е избрала да даде приоритет на вашето благополучие и благоденствие над всичко останало.

Тази преданост построява основата на доверието, което ви разрешава да се чувствате сигурни и спокойни в любовта, която споделяте, както и в желанието да бъдете дружно и да се избирате още веднъж и още веднъж! Тази преданост е удостоверение за специфичната връзка, която споделяте, като не оставя място за подозрения, неустановеност и боязън от това, че нещата ще се объркат, а в една връзка това постоянно може да се случи.

Разбиране

Шансовете да се омъжите за първата си обич в никакъв случай не са огромни, тъй като когато ги срещате, към момента се учите на живота – само че в случай че имате шанс нещата да се получат, няма нищо по-хубаво от това в една връзка. Няма човек, който да ви схваща по този начин, както първата ви обич, изключително след толкоз дълъг интервал, в който сте били дружно и сте се учили един за различен.

Това схващане основава безвредно пространство, в което можете да бъдете уязвими, знаейки, че първата ви обич в действителност ще ви разбере. Те схващат странностите, фантазиите и страховете ви и не престават да ви избират всеки ден, а това се брои за нещо, от което една връзка се нуждае.

 една връзка

Приятелство

Вашата първа обич не е просто сантиментален сътрудник, тя е и най-хубавият ви другар. Изградили сте здрава основа от другарство, която е в основата на връзката ви и е тайната зад толкоз години, в които в никакъв случай не се уморявате един от различен. Споделяте вътрешни смешки, имате безчет общи прекарвания и откровено се наслаждавате на компанията си. Това е като приказна история в една връзка. Първата ви обич е индивидът, към който се обръщате за съвет, този, който ви кара да се смеете неудържимо, и този, който постоянно ви поддържа.

Приемане

Първата ви обич вижда във вашите недостатъци красиви странности, които ви вършат неповторими. Той цени мощните ви страни, приема слабостите ви и ви обича абсолютно. Това приемане основава среда на прочувствена сигурност и разрешава и на двама ви да растете и да се развивате достоверно. Това е леговище, в което можете да бъдете уязвими, знаейки, че сте признати и ценени за това, че сте същинската си същина.

 5 преимущества на това да имаш единствено една връзка в живота

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР