Отношенията в британския кралски двор определено са сложни, а онова,

...
Отношенията в британския кралски двор определено са сложни, а онова,
Коментари Харесай

Празнината в сърцето на Чарлз, която Кейт успя да запълни

Отношенията в английския кралски двор несъмнено са комплицирани, а това, което виждаме ние, е единствено дребна част от тях. Въпреки това е пределно ясно, че Кейт Мидълтън е всеобща фаворитка, като изключим може би единствено Меган Маркъл, която обаче към този момент не е фактор. Оказва се, актуалният монарх е и един от най-големите й почитатели.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън на корицата на списание Mountain Rescue
Никой не очакваше това от Уилям и Кейт

Двойката се появи на необикновена корица

Причините за по-специалното отношение на крал Чарлз към принцесата на Уелс са не една и две, само че главната е повече от персонална и сантиментална. Той постоянно е желал да има щерка, само че тази негова съкровена фантазия по този начин и не се реализира.

Бившият кралски сътрудник Джени Бонд споделя, че и той, и принцеса Даяна са били разочаровани, че и второто им дете, принц Хари, е момче. Дори тогава Чарлз е декларирал желанието си да имат и трето дете с вярата да е момиче, само че Спенсър е била безапелационна, че това няма да се случи, тъй като бракът им не върви.
 Снимка 631489

Затова през днешния ден Чарлз приема брачната половинка на по-големия си наследник като свое дете. Е, да, кралят има и още една снаха - Меган Маркъл, само че с нея не е толкоз непосредствен по явни аргументи, макар че също нееднократно е показал топли усеща.

За крал Чарлз не остава незабелязана и всеотдайността на към кралския двор, както и уменията й да балансира съвършено сред кралските отговорности и персоналния си живот. А още по-хубавото е, че постоянно е отсреща за другарски диалог. И всичко това буди удивление в нейния свекър, който е изцяло сигурен, че синът му е в най-хубавите ръце, както някой ден ще бъде и монархията след неговата гибел.
 Снимка 631491

Монархът следи отблизо израстването на принцесата на Уелс в своята роля в кралския двор. Тя съумява да открие и да пази идеите, които са й наистина важни. А той постоянно я е подкрепял и ще продължи да го прави. " Мисля, че Чарлз се възхищава и цени солидната фамилна мрежа, която Катрин сътвори за Уилям ", споделя още Бонд.
 Кейт Мидълтън и какъв е етикетът на кралското семейство за носене на слънчеви очила
Кога Кейт може да е със слънчеви очила и по кое време - не

Правила на етикета, от които можем да се възползваме и ние

Още едно доказателство за тясната връзка сред крал Чарлз и Кейт Миълтън е фактът, че нейните родители постоянно са измежду поканените на всички значими събития като погребението на кралица Елизабет Втора или коронацията на новите крал и кралица през май. И всичко са едно огромно семейство, което доста се обича, предава OK.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР