Отношенията на Унгария с Русия са загубили много заради специалната

...
Отношенията на Унгария с Русия са загубили много заради специалната
Коментари Харесай

Орбан се срещна с Путин в Китай: Отношенията ни пострадаха от санкциите, но се опитваме да спасим всичко, което може

Отношенията на Унгария с Русия са изгубили доста поради специфичната военна интервенция и глобите, само че Будапеща се пробва да " избави всичко, което може ". Това съобщи унгарският министър-председател Виктор Орбан на среща в Пекин с съветския президент Владимир Путин.

" Заради военната интервенция и глобите връзките ни за жалост пострадаха доста. Това надълбоко засегна тъканта на това, което ние с вас сме построили дружно ", сподели Орбан. Обръщайки се към Путин, той напомни опциите на Унгария. " Тоест това, което Унгария може да предприеме през днешния ден, това е, което вършим, т.е. опитваме се да спасим каквото можем от нашите двустранни контакти ", увери Орбан.

Унгарският министър-председател увери, че страната му е заинтригувана от поддържане на съдействие с Русия освен на равнище връзки, само че и на равнище стопанска система. Той благодари на Путин за това, че " Росатом " остава " отличен сътрудник на Унгария ", както и за това, че " Газпром " извършва отговорностите си по подписаните съглашения. " " Така че успяхме да спасим доста от това, което бяхме постигнали преди този момент ", добави той.

Според Орбан никой не обича да вижда по какъв начин резултатите от работата му, един път реализирани, се заличават заради сходни аргументи. " Надяваме се, че ще продължим ", обърна се той към Путин. " Сега ще приказваме за разнообразни области на нашето съдействие ", отговори му Путин.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР