Отношенията между САЩ и България са изключително добри и това

...
Отношенията между САЩ и България са изключително добри и това
Коментари Харесай

Директор в Lockheed Martin: Отношенията между България и САЩ са изключително добри

Отношенията сред Съединени американски щати и България са извънредно положителни и това се вижда от количеството вложения, които американското държавно управление прави в България, както и в авиационната база " Граф Игнатиево ". Това сподели Джеймс Робинсън, шеф " Международно бизнес развиване " в Lockheed Martin, компанията - производител на F16, пред телевизия " Блумбърг "

Робинсън е в България по покана на Американската комерсиална камара и взе участие в бизнес-среща по тематиката за подсилване на стратегическото партньорство сред Съединени американски щати и България. За икономическите ползи на американските вложители в страната ни той сподели:

" Lockheed Martin се стреми към нови планове и за нас в България съществуват доста благоприятни условия. Това, което следва за нас по отношение на състезанието за доставката на самолетите F16, вещае и за страната ярко бъдеще ".

Робинсън съобщи още, че в компанията са уверени, че инвестицията в самолети F16 ще помогне освен на България, само че и на връзките сред България, НАТО и Съединени американски щати.

По мотив провеждането на състезанието за превъоръжаване на Българската войска, гостът изрази вълнението си, че както при присъединяване във всеки един конкурс, екипът на компанията се надява да се показа допустимо най-добре.

 Ерик Рубин: За Виж още Ерик Рубин : За " Локхийд Мартин " и за Съединени американски щати е чест да предложат F-16 Block 70 на България
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР