Отношенията между президентството и правителството са на най-ниската точка, на

...
Отношенията между президентството и правителството са на най-ниската точка, на
Коментари Харесай

Асен Василев: Отношенията ни с президента са на най-ниската си точка

Отношенията сред президентството и държавното управление са на най-ниската точка, на които в миналото са били. Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев в " Карай напряко " пред NOVA по отношение на прехвърчащите искри сред " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2. 

" Не е прекъсната връзката сред нас и президента, само че това, което се прави като изказвания не оказва помощ. Отношенията ни се намират на най-ниската си точка, на която са били. Радев е в правото си да показва позиция, ние също имаме такова право. Не е обикновено да кажем, че българския интерес е функционалност на нечии непознат интерес ", добави Василев.

Той беше безапелационен, че кабинетът няма да се разпадне. " Прогнозираха първо, че изобщо няма да се сформира държавно управление. Ние минахме през най-разнообразни рецесии и към момента сме тук ", разяснява още съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Асен Василев акцентира, че се надява както с президента, по този начин и сред съдружните сътрудници да се откри общ език в името на българския интерес. По думите му задачата на партията е " жителите и компаниите в България да станат по-добре ".

" Нашият интерес не е като ни разгласят икономическа война, ние да отидем да килимчето и да молим да не вършат по този начин. Това е угодничество. Точно както Борисов ходеше да чака за среща с Путин по 7 часа и да му подарява кученце ", сподели още вицепремерът.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР