Отношенията между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид са обтегнати

...
Отношенията между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид са обтегнати
Коментари Харесай

ПСЖ излиза с Меси, Неймар и Мбапе срещу Реал Мадрид

Отношенията сред Пари Сен Жермен и Реал Мадрид са обтегнати броени часове преди дуела сред двата отбора.
Лидерът в Лига 1 Пари Сен Жермен включи Неймар в състава си за тазвечерния конфликт от осминафиналите в Шампионската лига против Реал Мадрид.

30-годишният футболист не е играл откогато получи травма в глезена против Сент Етиен през ноември и имаше съществени подозрения по отношение на неговата подготвеност за конфликта в Париж.

Въпреки това наподобява, че треньорът Маурисио Почетино ще може да употребява бразилеца, само че аржентинецът ще би трябвало да се оправи без Серхио Рамос, който пропуща срещата поради травма в прасеца.

В състава са включени още Мбапе и Меси.

Всеизвестно е, че „ лос бланкос “ желаят да доведат на „ Бернабеу “ звездата на парижани Килиан Мбапе и тъкмо това е повода за разрива сред управленията, които другояче поддържат отлични взаимоотношения. Договорът на Мбапе изтича в края на този сезон и се чака той да се причисли към Реал без трансферна сума, само че преди този момент той ще би трябвало да се изправи против испанския отбор в осминафинален конфликт от Шампионската лига.

Винаги в предходни сходни случаи на срещи сред парижани и „ лос меренгес “, управленията на двата клуба са вечеряли дружно в нощта преди дуела. Сега обаче президентът на отбора от френската столица - Насер Ал-Хелайфи е отменил събитието, на което е трябвало да участва и Флорентино Перес.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР