Отношенията между БСП и ПП не означава, че са били

...
Отношенията между БСП и ПП не означава, че са били
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: ПП да кажат, че са лява партия, затова ще си партнират с БСП

Отношенията сред Българска социалистическа партия и Политическа партия не значи, че са били стратегически сътрудници. Нека Политическа партия да кажат, че са лява партия, по тази причина ще си партнираме с Българска социалистическа партия. Политическа партия живеят в техен свят, оставят се да имат вяра на специалисти. Това съобщи в студиото на Нова ТВ политологът Татяна Буруджиева.

Най-важното за един парламент е да излъчи държавно управление. Истината е, че без държавно управление нищо положително не може да се случи у нас. Правенето на държавно управление е нещо доста значимо. В резултат на напъните на Политическа партия и Демократична България да потвърдят какъв брой слаби са ГЕРБ, в последна сметка сподели кои са слабите. Политическа партия постоянно ще се изненадват, тъй като не са в действителността, добави още тя. 

Много неприятно е когато не знаеш какво правиш в политиката, Политическа партия не схващат обстановката. Хората, които трансфораха една партия в фракция, в този момент работят за Политическа партия, акцентира още Татяна Буруджиева. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР