Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото

...
Отнасяме се отговорно към ситуацията, даваме си сметка, че обществото
Коментари Харесай

Атанасов ще предложи на ПП-ДБ да се върнат към преговорите

Отнасяме се отговорно към обстановката, даваме си сметка, че обществото не желае избори, казахме го нощес без значение от страстите, разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на " Демократи за мощна България " (ДСБ) Атанас Атанасов, който е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ).

Бихме могли да се върнем към договаряния, ще го предложа на сътрудниците, само че решението ще го вземем дружно, добави той.

" Не може да е изпълнен мандатът, когато се оказва, че няма съглашение, няма единодушие за присъединяване на тези хора в държавно управление като цяло “, съобщи Атанас Атанасов. Няма единодушие за съглашението, за какво трябваше да се бърза за 24 часа, при изискване, че имаме цяла седмица, попита той.

" Как ще се внесе за гласоподаване лист с хора, половината от които са написали заявления, че не са съгласни да бъдат членове на това държавно управление. Не може този лист да бъде импортиран по този метод, който с самоувереност беше прочетен при президента “, сподели още Атанас Атанасов.

Можем да седнем на масата на договарянията и да ги довършим по рационален метод, сподели по-рано през днешния ден и министър председателят в оставка Николай Денков в ефира на бТВ.

България има потребност от държавно управление на споделена отговорност, съобщи и номинираната за министър председател от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Мария Габриел на брифинг на партията в коридорите на Народното събрание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР