Отмяна на Наредбата за вътрешния ред на пазарните площадки, стопанисване

...
Отмяна на Наредбата за вътрешния ред на пазарните площадки, стопанисване
Коментари Харесай

Отменят неактуална общинска наредба

Отмяна на Наредбата за вътрешния ред на пазарните площадки, стопанисване от „ Пазари “ ЕООД, гласоподава Правната комисия към Общинския съвет. Предложението беше импортирано от групата на„ Възраждане “ с претекста, че наредбата се отнася за комерсиално сдружение, което към този момент не съществува и надлежно не е вписано в Търговския указател, а точно „ Пазари “ ЕООД.

Дейността на сегашното сдружение „ Пазари “ ЕАД се урежда с одобрен от Общинския съвет през 2022 година устав. Съществуването на двата документа би могло да докара до вероятно комплициране и използване на към този момент неактуална разпоредба, се споделя още в претекстовете за предлаганата анулация.

 В дневния ред фигурираше също предложение за изменение и допълнение на Наредбата за организация на придвижването на територията на община Варна, свързани с електрическите тротинетки. Вносителите от групата общински съветници от ГЕРБ предложиха точката да бъде отсрочена, с цел да може преди този момент да се прегледа в комисиите по превоз и публичен ред, сигурност и сигурност на придвижването.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР