Отминаващата година мина под знака на много звездни бебета. Някои

...
Отминаващата година мина под знака на много звездни бебета. Някои
Коментари Харесай

Холивудската актриса, която ще става баба на 44

Отминаващата година мина под знака на доста звездни бебета. Някои от звездите на Холивуд не просто ще разширят фамилията си, а даже ще станат баби. Говорим за Росарио Доусън, която следва да се снабди с внуче на 44-годишна възраст.
 Сиара и Ръсел Уилсън с четвърто бебе
3+1 за Сиара

Щастливите вести на певицата

Актрисата от Ahsoka и " Sin City: Град на прегрешението " е удостоверила новината пред светския уебсайт Page Six. 21-годишната й щерка Изабела Доусън се чака да роди през 2024 година, само че това са единствените детайлности, които Росарио е споделила.

Изабела е осиновено дете на Росарио Доусън - тя я припознава като свое дете през 2014 година, когато Изабела е на 11 години. Тя споделя, че е познавала майката на момичето и, когато е научила, че то ще бъде обещано в дом, е решила да я осинови.

" Въобще не съм се чудила повече - беше предначертано това да се случи ", разяснява актрисата пред Health. " Да заживееш с младеж и да работите дружно през всички проблеми е много по-различно от това да си бременна, а по-късно бебето ти да пораства пред очите ти ", прибавя тя.
 Снимка 646487

Росарио Доусън споделя, че доста хора виждат образна аналогия сред нея и Изабела. " Тя е от Пуерто Рико, а островът е дребен, тъй че може в действителност да сме родственици ", споделя Доусън, която е от пуерторикански, кубински и африкански генезис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР