Отложиха делото срещу обвиняемите Даниел Йорданов- Емили Тротинетката, Тодор Чалъков-

...
Отложиха делото срещу обвиняемите Даниел Йорданов- Емили Тротинетката, Тодор Чалъков-
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу 4 обвиняеми за вулгарния клип в пловдивски мол

Отложиха делото против обвинените Даниел Йорданов- Емили Тротинетката, Тодор Чалъков- Куката, Петко Караилиев- Чеченеца и 31-годишния Стоян Карапатанов поради вулгарния клип с момче със СОП.

Районният съд в Пловдив отсрочи делото за 18 септември, защото част от бранителите на обвинените били в отпуск. Не се състоя и упования пред съда митинг в отбрана на потърпевшото момче- Денислав Делчев.

Според обвинителния акт четиримата подсъдими направили " непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото ". Деянието се отличава с извънреден цинизъм, регистрира държавното обвиняване. Стоян Карапатанов е избран като помощник, а останалите трима като причинители в съучастничество.

Припомняме, че към 20 ч. на 3 април, четиримата обвинени се намирали в търговски център в Пловдив, като по авансово разискван сюжет почнали да като постановат колан като ярем на врата на Денислав Делчев и го разхождат из МОЛ-а като куче. Искат му лапа, хвърлят му предмети, които да гони и да занесе на всеки от тях.

Ролите им били разпределени - Даниел Йорданов бил " стопанин " и държал каишката, а Тодор Чалъков и Петко Караилиев давали команди.

По-късно видеоклипът бе оповестен и публикуван в обществените мрежи, което провокира.
 Дадоха на съд четирима обвинени за вулгарния клип с момче със СОП
Дадоха на съд четирима обвинени за вулгарния клип с момче със СОП

Предстои Районен съд- Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР